Παναθηναϊκός : Σε λίγη ώρα το ραντεβού με τον Τελάντερ

Παναθηναϊκός : Σε λίγη ώρα το ραντεβού με τον Τελάντερ

Άνθρωπος του Παναθηναϊκού θα τα πει στο κέντρο της Αθήνας με τον δικηγόρο του Τελάντερ και θα επιχειρήσει να έρθει σε συμβιβασμό.

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα δικηγόρος του Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος θα συναντηθεί από κοντά με άνθρωπο του Παναθηναϊκού σε λίγη ώρα στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Φυσικά, στη συνάντηση των δύο πλευρών θα υπάρξει προσπάθεια εξωδικαστικής συμφωνίας προκειμένου να μην εκδικαστεί η υπόθεση του Δανού, που είναι στις 15:00 το μεσημέρι και να αποφύγει ο Παναθηναϊκός τον κίνδυνο άμεσης αφαίρεσης βαθμών λόγω οφειλομένων.

Επί της ουσίας, όλα αυτή τη στιγμή κρίνονται από τον Παναθηναϊκό και αν θα δώσει τις 46.000 ευρώ που αντιστοιχούν σε μία δόση οφειλομένων, όπως ζήτησε χθες ο Τελάντερ. Αν τα χρήματα κατατεθούν, τότε η καταγγελία θα αποσυρθεί και ο Παναθηναϊκό θα έχει περιθώριο μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου για την επόμενη δόση, ύψους επίσης 46.000 ευρώ.

Σε διαφορετική περίπτωση, η κατάσταση θα είναι εξαιρετικά δύσκολη για τους «πράσινους», που θα οδεύουν προς αφαίρεση βαθμών. Στη χθεσινοβραδινή επαφή, πάντως, μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξε σημείο επαφής, αφού από τον Παναθηναϊκό ειπώθηκε πως τα χρήματα θα βρεθούν. Μένει να δούμε πόσα θα είναι αυτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ