Δώνης: «Ήταν δύσκολο για εμάς στη διακοπή»

Δώνης: «Ήταν δύσκολο για εμάς στη διακοπή»

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για τη διάθεση που επέδειξε οι ομάδα του παρά τις δυσκολίες, τους νέους παίκτες που σταδιακά ενσωματώνονται στο Παναθηναϊκό και το επόμενο ματς με αντίπαλο τον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 5-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League στο ΟΑΚΑ και στις δηλώσεις του με το πέρας της αναμέτρησης, ο Γιώργος Δώνης μίλησε για τη διάθεση που επέδειξε οι ομάδα του παρά τις δυσκολίες, τους νέους παίκτες που σταδιακά ενσωματώνονται στο Τριφύλλι και το προσεχές ματς με αντίπαλο τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θεωρώ πως ήταν δύσκολο για εμάς. Και τα παιχνίδια, αλλά και η διακοπή. Γιατί έλειπαν παίκτες, αλλά και εγώ, λόγω της επέμβασης. Το σημαντικό είναι πως όλοι δούλεψαν πολύ καλά, τα παιδιά προσπάθησαν πολύ αυτές τις ημέρες και σήμερα είχαμε διάθεση. Και παίξαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε δυσκολέψει πολλές ομάδες».

Για τους νέους παίκτες που συνεχώς μπαίνουν στο ροτέισον: «Το σημαντικό στη δικιά μας ομάδα είναι πως τα πάντα στη ζωή και στο ποδόσφαιρο είναι συναισθήματα. Πότε θα είναι ευχαριστημένοι, πότε δυσαρεστημένοι. Εμείς προσπαθούμε να τους δείξουμε πως όλοι είναι χρήσιμοι και αυτό φαίνεται».

Για τη συνέχεια και το ματς με τον Άρη: «Πάντα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Είμαστε μια καλή ομάδα με σωστή νοοτροπία και κοιτάζουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ