Αγριο κράξιμο από τους οπαδούς της ΑΕΚ: «Παίξτε μπάλα!»

Αγριο κράξιμο από τους οπαδούς της ΑΕΚ: «Παίξτε μπάλα!»

Οι οπαδοί της ΑΕΚ που βρίσκονται στο Αγρίνιο τα «χώνουν» στον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους παίκτες του για την τραγική τους εμφάνιση απέναντι στον Παναιτωλικό.

Η τραγική εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στον Παναιτωλικό έχει προκαλέσει την οργή των οπαδών της που βρίσκονται στο γήπεδο του Αγρινίου. Οι φίλαθλοι της Ενωσης κράζουν άγρια τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους παίκτες του, οι οποίοι σε ένα ακόμα παιχνίδι αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων.

Χαρακτηριστικό είναι το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα μετά το 2-0 των γηπεδούχων, με τους Κιτρινόμαυρους οπαδούς να φωνάζουν αγανακτισμένοι: «Παίξτε μπάλα, οε, οε». Η ΑΕΚ σέρνεται στον αγωνιστικό χώρο και οδεύει ολοταχώς για τη δεύτερη σερί ήττα της, γεγονός που έχει δημιουργήσει εκνευρισμό και έχει προκαλέσει οργή στις τάξεις των οπαδών του συλλόγου.

Ο κόσμος της ΑΕΚ που βρίσκεται στο γήπεδο του Παναιτωλικού δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του όσα βλέπει στον αγωνιστικό χώρο, με την Ενωση να μην θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα. Οι Κιτρινόμαυροι πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, με τη μία ήττα να διαδέχεται την άλλη. Η κρίση μεγαλώνει στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, με τον Ουζουνίδη, τους παίκτες του, αλλά και τη διοίκηση του συλλόγου να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ