Εκατσαν και τα άκουσαν οι παίκτες της ΑΕΚ από τον κόσμο!

Ο διάλογος των παικτών της ΑΕΚ με τους οπαδούς, με τη λήξη του αγώνα στο Αγρίνιο.

Εκατσαν και τα άκουσαν οι παίκτες της ΑΕΚ από τον κόσμο! | to10.gr

Το βατερλό της ΑΕΚ στο Αγρίνιο έφερε την οργή του κόσμου της ομάδας. Οι φίλοι του Δικεφάλου που για ακόμα ένα ματς ταξίδεψαν πολλά χιλιόμετρα για να στηρίξουν τους Κιτρινόμαυρους, είδαν στο γήπεδο να περιφέρονται 11 φανέλες, με την Ένωση να γνωρίζει άλλη μια ήττα. Και το πρωτάθλημα να απομακρύνεται πια οριστικά.

Με τη λήξη του αγώνα στο Αγρίνιο οι παίκτες κατευθύνθηκαν προς την εξέδρα των οπαδών προκειμένου να τους ζητήσουν συγνώμη για την εμφάνισή τους, με τους φίλαθλους αρχικά να τους κάνουν νόημα να… φύγουν! Οι παίκτες πλησίασαν όμως και κάθισαν να ακούσουν τις διαμαρτυρίες μέχρι τέλους χειροκροτώντας προς τους οπαδούς. Μετά υπήρξαν κάποιοι διάλογοι προσωπικοί με Μάνταλο, Σιμοες, Τσοσιτς, και άλλους

Ο Ολυμπιακός δεν έγινε υπερομάδα, αλλά… Ομάδα

«Ρε παιδιά γιατί τέτοια χάλια; Εμείς εδώ θα είμαστε δίπλα σας, για εσάς! Ξυπνήστε επιτέλους, τι κάνετε; Γιατί τα παρατάτε;» ήταν αυτά που έλεγαν οι οπαδοί χωρίς να υπάρξει η παραμικρή ένταση. Οι παίκτες έδειξαν με χειρονομίες αλλά και κουβέντες να αναλαμβάνουν την ευθύνη και να ζητούν συγνώμη. Με τον… διάλογο να ολοκληρώνεται εκεί και μάλιστα κάποιους οπαδούς, να χειροκροτούν.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Όσα πρέπει να ξέρετε για τον γυναικείο οργασμό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο