Η αποστολή του Ολυμπιακού για το Περιστέρι: Μέσα Γκερέρο, Βρουσάι, εκτός ο Τουρέ

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το Περιστέρι: Μέσα Γκερέρο, Βρουσάι, εκτός ο Τουρέ

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Γιάγια Τουρέ, ενώ συμπεριέλαβε στην 20άδα τον Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο και τον Μάριο Βρουσάι για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το μεγάλο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ολοκληρώθηκε. Και οι Ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι για ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Ενα ματς που οι τρεις βαθμοί είναι αδιαπραγμάτευτοι. Κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά, τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς όσο και οι ποδοσφαιριστές του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου την αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση του Περιστερίου, με τον Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο να βρίσκεται κανονικά στην 20άδα, σε αντίθεση με τον Γιάγια Τουρέ, ο οποίος έμεινε πάλι εκτός και φαίνεται ότι δεν υπολογίζεται. Ωστόσο, λόγω των πολλών απουσιών στη μεσοεπιθετική γραμμή, ωστόσο, ο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή τον Μάριο Βρουσάι, για πρώτη φορά φέτος!

Από εκεί και πέρα στις επιλογές δεν υπήρξαν εκπλήξεις, αλλά οι απουσίες είναι πάρα πολλές, καθώς δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Χασάν, Τσιμίκας, Μεριά και Χριστοδουλόπουλος, ενώ είναι γνωστό ότι Πάρντο, Ανδρούτσος, Νικολάου και Μασούρας δεν έχουν χώρο στα πλάνα του προπονητή τους.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1066405456262938624

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ