Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος επικράτησε με 2-0 της Ξάνθης παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την ξέφρενη φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα κερδίζοντας την Ξάνθη με 2-0. Παρέμεινε έτσι μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας και μετά την 11η αγωνιστική. Ο Δικέφαλος πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και με γκολ των Πρίγιοβιτς (47’) και Μαουρίσιο (65’) καθάρισε το παιχνίδι.

Πασχαλάκης: Στο πρώτο ημίχρονο είχε μια φοβερή απόκρουση εξ επαφής σε κεφαλιά του Τζουρίτσκοβιτς. Συνολικά ήταν σταθερός και συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις.

Μάτος: Έκανε καλό παιχνίδι, βγαίνοντας και μπροστά για να βοηθήσει στην επίθεση. Ο Βραζιλιάνος είχε καλή παρουσία και παραμένει ένα σημαντικό γρανάζι στη μηχανή της ομάδας.

Κίτσιου: Συνολικά τα πήγε καλά παίζοντας αριστερό μπακ, αλλά του έλειψαν καλύτερα τελειώματα σε 2-3 περιπτώσεις. Έδειξε όμως και πάλι ότι μπορεί να δώσει λύσεις, βρίσκοντας τον καλό του εαυτό. Έγινε αλλαγή στο ημίχρονο για να μπει ο Βιεϊρίνια.

Βαρέλα: Παρότι χτύπησε στο αριστερό πόδι νωρίς, έπαιξε σε όλο το πρώτο ημίχρονο και τα πήγε πολύ καλά όπως πάντα, δείχνοντας σταθερότητα όπως σε όλα τα παιχνίδια. Τελικά έγινε αλλαγή στο 57’ καθώς το πρόβλημα που είχε δεν τον άφησε να βγάλει όλο το ματς.

Κρέσπο: Άλλο ένα καλό παιχνίδι για τον Ισπανό, ο οποίος φέτος είναι μόνιμα μεταξύ των κορυφαίων του ΠΑΟΚ. Σταθερός και χωρίς λάθη έδινε σιγουριά στην άμυνα.

Κάνιας: Όπως πάντα έτρεξε περισσότερο από όλους και έδωσε τις περισσότερες βοήθειες ανασταλτικά. Έκανε καλό ματς, παρότι είχε ορισμένα λάθη τα οποία θα μπορούσε να αποφύγει.

Μαουρίσιο: Μετά τον τραυματισμό του, του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός. Δεν ήταν κακός, αλλά ξέρουμε ότι μπορεί να παίξει και καλύτερα. Το γκολ που έβαλε με απευθείας φάουλ θα τον βοηθήσει να πάρει ξανά και ψυχολογία.

Πέλκας: Και πάλι δεν έφτασε τα περσινά υψηλά του στάνταρ, αλλά συνολικά είχε θετική παρουσία. Πίεσε ψηλά, ήταν κινητικός και μαχητικός αλλά ο ΠΑΟΚ περιμένει περισσότερα από αυτόν.

Μπίσεσβαρ: Ήταν καλός και δραστήριος, αλλά δεν του βγήκαν κάποιες τελικές προσπάθειες και πάσες. Είχε συνολικά καλή παρουσία.

Λημνιός: Κι αυτός έκανε καλά τη δουλειά του. Δημιούργησε ρήγματα από δεξιά και έτρεξε πολύ και στην άμυνα για να δώσει βοήθειες.

Πρίγιοβιτς: Τη δουλειά του την έκανε και πάλι. Με μια ωραία κίνηση και γυριστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ, ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Βιεϊρίνια: Μπήκε στο 46’ στη θέση του Κίτσιου. Στις πρώτες επαφές με την μπάλα έβγαλε ασίστ στο γκολ του Πρίγιοβιτς στο 47’! Βοήθησε τον ΠΑΟΚ να ανεβάσει την απόδοσή του στο β’ μέρος.

Τόσκα: Μπήκε στο 57’ στη θέση του Βαρέλα και έπαιξε στόπερ. Τα πήγε καλά δείχνοντας ότι μπορεί να δώσει λύσεις και στο κέντρο της άμυνας.

Βέρνμπλουμ: Μπήκε στο 75’ στη θέση του Μαουρίσιο. Δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ