Ράσταβατς: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι είναι δύσκολος αντίπαλος»

Ράσταβατς: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι είναι δύσκολος αντίπαλος»

Ο προπονητής της Ξάνθης στάθηκε με δηλώσεις του τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα υποστηρίζοντας πως ο ΠΑΟΚ έδειξε γιατί είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος.

Ο Σέρβος τεχνικός της Ξάνθης Μίλαν Ράσταβατς στη συνέντευξη Τύπου μίλησε αρχικά για την εικόνα που σχημάτισε για την ομάδα του, αλλά και γενικά για την αναμέτρηση της Τούμπας. «Πιστεύω ότι παίξαμε ένα καλό παιχνίδι για εμάς σήμερα. Αν μπορώ να μιλήσω για την εικόνα ήταν καλή, το αποτέλεσμα όμως δεν ήταν αρκετά καλό για εμάς. Τα ματς σαν αυτά εναντίον τέτοιων μεγάλων ομάδων, με την πρώτη ευκαιρία που έχεις πρέπει να σκοράρεις. Χάσαμε τη μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και αυτό ήταν το πρόβλημα που είχαμε σε αυτό το παιχνίδι.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ελέγξαμε τον ΠΑΟΚ. Ειλικρινά θέλω να πω ότι δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την κατοχή όπως σχεδιάζαμε και ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να μας πιέζει για να ξοδέψουμε ενέργεια. Μετά την είσοδο Βιειρίνια δημιουργήθηκαν προβλήματα αριστερά. Η ήττα ήρθε από δύο στημένες φάσεις. Σύμφωνα με αυτά που σκεφτόμασταν πριν είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε.

Ο ΠΑΟΚ μας έδειξε πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι και αυτό που θέλω είναι να ευχηθώ καλή τύχη και στο πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη».

Για το αν τη μεγαλύτερη ζημιά την έκανε ο Πρίγιοβιτς: «Ήμουν πολύ χαρούμενος που σκόραρε με την Εθνική μας ομάδα, αλλά δεν είμαι το ίδιο για το σημερινό γκολ. Ειλικρινά, αυτός είναι ο Πρίγιοβιτς και όποτε παίζει αυτό περιμένουμε από εκείνον».

Ποιο ήταν το δυσκολότερο κομμάτι στο συγκεκριμένο παιχνίδι: «Φυσικά έχει να κάνει με την κατανάλωση ενέργειας. Αναγκαστικά πρέπει να κάνεις πολλά τρεξίματα όταν δεν έχεις την κατοχή, να τρέχεις από τη μία πλευρά στην άλλη, κάτι που δεν καταφέραμε να το κάνουμε. Ένα άλλο είναι τα ατομικά στοιχεία του ΠΑΟΚ, που είναι λογικό όταν αντιμετωπίζεις τέτοια ομάδα είναι λογικό να κάνεις λάθη και να έρθει το γκολ».

Για την ήττα της ΑΕΚ και το μεταξύ τους ματς που έρχεται: «Δεν ήξερα το αποτέλεσμα πριν από λίγο. Το σίγουρο είναι ότι είναι κακό για εμάς γιατί θα είναι πιο συγκεντρωμένη απέναντί μας και μετά από αυτό το αποτέλεσμα όλα τα… φώτα θα πέσουν σε αυτό το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ