Συμφωνία Παναθηναϊκού – Τελάντερ για νέο διακανονισμό

Συμφωνία Παναθηναϊκού – Τελάντερ για νέο διακανονισμό

Συμφώνησαν Παναθηναϊκός και Τελάντερ για νέο διακανονισμό σε ότι αφορά τα οφειλόμενα των πράσινων στον ποδοσφαιριστή.

Στο σημερινό ραντεβού που αποκάλυψε to10.gr επήλθε συμφωνία μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ράσμους Τελάντερ και ο παίκτης αποσύρει την καταγγελία.

Από το πρωί to10.gr σας ενημέρωσε έγκαιρα πως ο δικηγόρος του Ράσμους Τελάντερ βρίσκεται στην Αθήνα και το μεσημέρι θα είχε συνάντηση στο κέντρο της πρωτεύουσας με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της καταγγελίας του Δανού αμυντικού.

Στη συνάντηση υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, με τον Παναθηναϊκό να δίνει ένα ποσό στον παίκτη προκειμένου να αποσύρει την καταγγελία, η εκδίκαση της οποίας ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα το μεσημέρι κι έτσι να αποφεύγει την τιμωρία της αφαίρεσης βαθμών.

Θέλει τα δεδουλευμένα και τα μισά απ’ τα υπόλοιπα

Στη συζήτηση που υπήρξε μεταξύ του Παναθηναϊκού και του δικηγόρου του Τελάντερ έγινε γνωστό από την πλευρά του παίκτη πως ο Δανός είναι διατεθειμένος να αποσυρθεί από ένα μεγάλο ποσοστό των 460.000 ευρώ που του έχουν επιδικαστεί.

Συγκεκριμένα, απ’ αυτά τα χρήματα ζητάει τις 160.000 ευρώ μέσα στους επόμενους μήνες, που αφορούν δεδουλευμένα λεφτά και από εκεί και πέρα θα κάτσει στο τραπέζι με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να βρουν μια λύση για τα υπόλοιπα 300.000 ευρώ, που αφορούν χρήματα επόμενων ετών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τελάντερ είναι διατεθειμένος απ’ αυτά να ζητήσει τα μισά χρήματα (με διακανονισμό επίσης), αλλά θέλει να δει καλή διάθεση και τήρηση των υποσχέσεων από πλευράς Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ