Ο Μελισσανίδης «τελείωσε» Σιμόες, Λαμπρόπουλο, Μπακασέτα!

Ο Μελισσανίδης «τελείωσε» Σιμόες, Λαμπρόπουλο, Μπακασέτα!

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, που άστραψε και βρόντηξε σήμερα στα Σπάτα, ανέφερε για τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια «εκπνέουν» το προσεχές καλοκαίρι: «Σιμόες, Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας ας φέρουν πρόταση τον Γενάρη και να φύγουν»!

Η ήττα της ΑΕΚ από τον Παναιτωλικό και κυρίως η αποκαρδιωτική εμφάνιση των πρωταθλητών προκάλεσαν την οργή όχι μόνο του κόσμου, αλλά και της διοίκησης της ομάδας. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν από χθες βράδυ ιδιαίτερα φορτισμένος με τα όσα είδε από την Ένωση και αυτό, τον οδήγησε στο να επισκεφτεί σήμερα τα Σπάτα. Τα έβαλε με τους παίκτες και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ενώ για τρεις ποδοσφαιριστές που η ανανέωση των συμβολαίων τους είναι σε εκκρεμότητα, τους ζήτησε να φέρουν προτάσεις και να φύγουν τον προσεχή Γενάρη!

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης απευθυνόμενος προς τους παίκτες είπε μεταξύ άλλων: «Με κάνατε να ντρέπομαι που υπηρετώ αυτό το κλαμπ. Δεν έχετε καταλάβει που βρίσκεστε ορισμένοι. Ακούω γκρίνιες και μουρμούρες αλλά πολλοί εδώ μέσα θα έπρεπε να πληρώνετε και όχι να πληρώνεστε για να είστε στην ΑΕΚ».

Ενώ για  τους Αντρέ Σιμόες, Βασίλη Λαμπρόπουλο και Τάσο Μπακασέτα, που βρίσκονται… εν αναμονή των εξελίξεων, σχετικά με το αν θα συνεχίσουν ή όχι την συνεργασία τους με τους Κιτρινόμαυρους, αφού τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2019, ο «Τίγρης» έστειλε σαφές μήνυμα.

«Όποιος δεν θέλει να είναι στην ομάδα, να μου το πει και να φύγει. Σιμόες, Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας που δεν συμφωνούν για τα συμβόλαια τους ας φέρουν πρόταση τον Γενάρη και να φύγουν», τόνισε συγκεκριμένα στην σημερινή του επίσκεψη ο Δημήτρης Μελισσανίδης,  τελειώνοντάς τους κατ’ ουσίαν και τους τρεις. Καθιστώντας σαφές πως έχουν το… ελεύθερο να συμφωνήσουν με άλλο σύλλογο από τον Ιανουάριο και το καλοκαίρι να «κλείσουν» οριστικά το κεφάλαιο «ΑΕΚ»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ