Σανίνο: «Δίκαιο αποτέλεσμα, κάναμε κακό παιχνίδι»

Σανίνο: «Δίκαιο αποτέλεσμα, κάναμε κακό παιχνίδι»

Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Πέπε Σανίνο, παραδέχτηκε την κακή ημέρα στην οποία βρέθηκαν οι παίκτες του, οι οποίοι έχασαν από τον ΠΑΣ με 2-0.

Ο Λεβαδειακός έδειξε το κακό του πρόσωπο στα Γιάννενα κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ και έχασε με 2-0. Ο προπονητής των Βοιωτών δεν μπορούσε να πει πολλά και αρκέστηκε στο να παραδεχτεί την ανωτερότητα των γηπεδούχων, τονίζοντας την κακή βραδιά στην οποία βρέθηκαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Σανίνο στην κάμερα της NOVA:

«Δεν είχαμε νεύρο καθόλου στο σημερινό παιχνίδι. Παίζαμε με μια δύσκολη ομάδα που ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι κι εμείς δεν ήμασταν όπως πρέπει. Από αυτό που είδαμε σήμερα, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Δεν θέλω να μιλήσω για ό,τι έγινε σήμερα, προτιμώ να σκέφτομαι και να προετοιμάζομαι για το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς, γιατί αυτό τελείωσε. Ήταν ένα κακό παιχνίδι για μας».

Δεν είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες. Παρά τη διακοπή στην οποία δούλεψαν αρκετά, φάνηκε ότι αυτό δεν ήταν αρκετό, δεν προετοιμάστηκαν κατάλληλα για το παιχνίδι αυτό. Το πιο συνετό είναι να επιστρέψουμε σπίτια μας να σκεφτούμε τι δεν κάναμε καλά και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ