Παντελίδης: «Εφαλτήριο για να πιστέψουμε στον εαυτό μας»

Παντελίδης: «Εφαλτήριο για να πιστέψουμε στον εαυτό μας»

Σημαντική για την ψυχολογία της ομάδας χαρακτήρισε την ανατροπή που πέτυχε ο Άρης επί του ΟΦΗ ο νέος προπονητής των κίτρινων.

 

Ο Σάββας Παντελίδης δεν έδειξε ικανοποιημένος παρά τη νίκη με ανατροπή που πήρε η ομάδα του επί του ΟΦΗ. Όπως τόνισε, η ομάδα δεν έπιασε τα στάνταρτ απόδοσης που θα ήθελε ο νέος τεχνικός των κίτρινων, ενώ αναφέρθηκε στον Βέλεθ και την πιθανότητα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ως αποτέλεσμα της σύγκρουσής του με τον Βουό κατά τη διάρκεια του αγώνα.

«Σίγουρα ένα τέτοιο αποτέλεσμα σε κάνει χαρούμενο, αλλά πρέπει να δούμε και την πραγματική εικόνα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν δείξαμε αυτό που θέλαμε, ήμασταν νευρικοί και τα λάθη μας δημιούργησαν ανασφάλεια. Στο δεύτερο ξεκινήσαμε λίγο καλύτερα και αν κάποιος έπρεπε να πάρει το παιχνίδι ήμασταν εμείς. Δεχτήκαμε τέρμα και μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Δεν είμαστε ευτυχισμένοι με την εμφάνιση, μπορούμε καλύτερα. α παρουσιαστούμε καλύτεροι γιατί έχουμε περιθώρια»

Για την ανατροπή που πέτυχαν οι κίτρινοι: «Μέχρι τώρα η ομάδα δεν είχε αντιδράσει ώστε να γυρίσει ματς. Αυτό είναι το εφαλτήριο για να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Όπως και να είναι το παιχνίδι πρέπει να το γυρίζουμε. Σε αυτό βοηθάει και η ποιότητα των παικτών. Είναι πολυτέλεια ένας παίκτης όπως ο Γιουνές να είναι έξω».

Για την τακτική ανάλυση του παιχνιδιού: «Αμυντικά ήμασταν καλά και όχι ανοργάνωτοι, στις πάσες όχι τόσο».

Για τον Βέλεθ: «Τον εξετάζουν οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ. Υπάρχει πιθανότητα να πάει στο νοσοκομείο».

Για την ανάπτυξη του Άρη: «Η ανάγκη βαθμών μπορεί να φέρει άγχος. Όταν μεταφέρεις την μπάλα σωστά δημιουργείς προβλήματα στον αντίπαλο. Δουλέψαμε σε συγκεκριμένες φάσεις όλη την εβδομάδα και σήμερα αυτό βγήκε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ