Κάναντι: «Καθοριστική η κόκκινη κάρτα, συγχαρητήρια στην ομάδα μου»

Κάναντι: «Καθοριστική η κόκκινη κάρτα, συγχαρητήρια στην ομάδα μου»

Ο Νταμίρ Κάναντι αμέσως μετά το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, στάθηκε στην κόκκινη κάρτα που πήρε ο Μπουσούλατζιτς και άλλαξε τις ισορροπίες της αναμέτρησης.

Ο Ατρόμητος αν και προηγήθηκε του Ολυμπιακού με το γκολ του Κουλούρη, έχασε εντός έδρας από το γκολ του Βούκοβιτς στο 90+3’. Οι Περιστεριώτες έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπουσούλατζιτς στο 57’ και αυτή ήταν η στιγμή που καθόρισε την αναμέτρηση σύμφωνα με τον Αυστριακό προπονητή. Δεν παρέλειψε ωστόσο να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια αλλά και να εντοπίσει ένα πρόβλημα στην άμυνα όσον αφορά τις στημένες φάσεις.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Νταμίρ Κάναντι:

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, γιατί θέλαμε τουλάχιστον έναν βαθμό. Νομίζω ότι η κόκκινη κάρτα ήταν καθοριστική, αφού έπρεπε να παίξουμε με 10 παίκτες για πολλή ώρα. Νομίζω ότι με 10 παίκτες δείξαμε απίστευτο χαρακτήρα. Είχαμε ευκαιρίες με τον Μάντσον και τον Κουλούρη. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου».

Για το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του στο τέλος: «Σίγουρα είναι πικρό να δέχεσαι γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Πρέπει να αμυνόμαστε καλύτερα στις στατικές φάσεις».

Για την διαιτησία στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό: «Δεν θέλω να μιλήσω για διαιτησία. Είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Δεν θα αλλάξω τη στάση μου. Κοιτάω την ομάδα μου και εκεί συγκεντρώνομαι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ