Παπαδόπουλος: «Η ήττα ήταν σκληρή και μας αφήνει πίκρα»

Παπαδόπουλος: «Η ήττα ήταν σκληρή και μας αφήνει πίκρα»

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για το αρνητικό αποτέλεσμα του ΟΦΗ απέναντι στον Άρη και τον τρόπο που αυτό ήρθε.

Στην έλλειψη συγκέντρωσης που είχαν οι παίκτες του ΟΦΗ στο ματς με τον Άρη στάθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος, που όπως σημείωσε ήταν και η αιτία που η ομάδα του έχασε.

Η αρχική τοποθέτηση του Έλληνα τεχνικού: «Δε θέλω να πω πολλά για το παιχνίδι και πώς πήγε τακτικά. Έτσι όπως ήρθε η ήττα ήταν σκληρή και μας αφήνει πίκρα. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται συγκέντρωση μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη. Μας στεναχωρεί ιδιαίτερα ότι κάναμε αλλαγή στα τελευταία λεπτά για περισσότερο ύψος και δεχτήκαμε δυο γκολ και χάσαμε».

Για το τι συνέβη στις καθυστερήσεις: «Το είπα, είναι θέμα συγκέντρωσης. Ύψος είχε η ομάδα από την αρχή. Το ξέραμε ότι ο Άρης είναι ψηλή ομάδα, ίσως και γι’ αυτό να αδικώ ένα παιδί, που δεν έπαιξε από την αρχή γιατί έχουμε έλλειψη ύψους. Στα τελευταία λεπτά μετά το γκολ θέλαμε να το αλλάξουμε αλλά έγινε ό,τι έγινε».

Για το τι έφταιξε για την ήττα: «Σίγουρα δεν έχει να κάνει με τη δουλειά, γιατί δουλεύουμε τις στατικές φάσεις. Δεν θέλω να πω ότι είναι θέμα φόβου, για μένα είναι θέμα συγκέντρωσης».

Για το αν θεωρεί πως ο ΟΦΗ μπορεί να πάει καλύτερα: «Αν δεν το πίστευα δεν θα ήμουν εδώ. Θεωρώ πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Το σημερινό αφήνει μεγάλη πικρία, πρέπει να δουλέψουμε και στον ψυχολογικό τομέα για το επόμενο παιχνίδι. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι κυρίως με τον τρόπο που ήρθε η ήττα και για τον κόσμο».

Για το πώς συμπεριφέρθηκε η ομάδα μετά το γκολ που πέτυχε: «Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε στους παίκτες από τον πάγκο για να έχουν καθαρό μυαλό, να παίξουν έξυπνα. Είναι εύλογο μια ομάδα να μπορεί να ρίξει τον ρυθμό. Δυστυχώς εμείς παρά τις οδηγίες δεν το κάναμε και δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο να έρθει πιο κοντά στην περιοχή μας. Μερικές φορές είναι και η έλλειψη εμπειρίας που έχουν ορισμένοι παίκτες στο να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Για το αν υπάρχουν σκέψεις για μεταγραφικές κινήσεις: «Θα το δούμε. Ό,τι πρέπει να κάνει η ομάδα για να ενισχυθεί θα το κάνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ