Γιουνές: «Πολύ σημαντική νίκη, να δεθούμε σαν ομάδα»

Γιουνές: «Πολύ σημαντική νίκη, να δεθούμε σαν ομάδα»

Ο Τυνήσιος επιθετικός μίλησε για τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στον ΟΦΗ και δήλωσε χαρούμενος που βοήθησε τον Αρη να πάρει τη νίκη.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Χαμζά Γιουνές μετά τη μεγάλη νίκη του Αρη επί του ΟΦΗ με 2-1, για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Τυνήσιος στράικερ σκόραρε τα δύο γκολ που έφεραν την ανατροπή και οδήγησε τους Κίτρινους σε ένα πολύ σημαντικό διπλό. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο 28χρονος επιθετικός δήλωσε χαρούμενος που σκόραρε και βοήθησε τον Αρη να φτάσει στο τρίποντο. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι Κίτρινοι πέτυχαν μια πολύ σημαντική νίκη, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε στα τελευταία λεπτά.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Φυσικά είμαι χαρούμενος για τα δυο γκολ, ήταν σημαντική νίκη για εμάς, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Είδαμε ότι ο ΟΦΗ έκανε και αυτός καλό ματς, ήταν δύσκολο να κερδίσουμε αλλά τα καταφέραμε και είμαι πολύ χαρούμενους. Πίστευα όταν μπήκα στον αγώνα ότι θα σκοράρω, ίσως την επόμενη φορά τα πάω ακόμα καλύτερα, η ομάδα δεν είχε άγχος στην αναμέτρηση, απλά χρειάζεται χρόνος για κάποιους παίκτες να συνηθίσουν την Super League αλλά και να δεθούμε καλύτερα σαν ομάδα. Ήμουν εκνευρισμένος με τον εαυτό μου γιατί δεν είχα καταφέρει να σκοράρω στα προηγούμενα ματς, το χάρηκα πολύ σήμερα και εύχομαι να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο και στα επόμενα ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ