Η κριτική των παικτών του Άρη

Η κριτική των παικτών του Άρη

Η απόδραση από το Γεντί Κουλέ, έχει το δίχως άλλο την υπογραφή του Χαμζά Γιουνές.

Οι περισσότεροι παίκτες του Άρη, απέδωσαν κάτω από το μέσο όρο της απόδοσης που έχουν στα παιχνίδια μέχρι σήμερα, αλλά η ομάδα είχε το «μέταλλο», στο τέλος να βρει τον τρόπο να νικήσει την κακοτυχία με τα δοκάρια και να σκοράρει όχι μία αλλά δύο φορές και να φύγει με τη νίκη.

ΧΟΥΛΙΑΝ ΚΟΥΕΣΤΑ: Δεν είχε προβλήματα ο κίπερ του Άρη και στη φάση του γκολ δεν φέρει ευθύνη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Ήταν συνεπής στην αμυντική συμπεριφορά του, θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματικός σε ενέργειες με τη μπάλα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΗΖΗΣΗΣ: Η εμπειρία και η ταχύτητά του, του επέτρεπε να δράσει πιο αποτελεσματικά στη σέντρα του Πλατέλλα πριν σκοράρει ο Σασί.

ΦΡΑΝ ΒΕΛΕΘ: Ο Ισπανός είναι ο ηγέτης της άμυνας του Άρη. Δεν απέφυγε λάθη αλλά πήγε περισσότερο από όλους στις μονομαχίες με το Βουό και όχι μόνο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΛΕΡΙΑΝΟΣ: Είχε ανασταλτικά προβλήματα χωρίς να του λείπει η διάθεση. Μια φάση αμέσως μετά το γκολ του ΟΦΗ, φανερώνει το άγχος που του βγήκε.

ΜΙΤΖΕΝ ΜΠΑΣΑ: Ανώτερος αυτού που έδειξε και στο Ηράκλειο ο Αλβανός μέσος. Μακάρι να είναι δικαιολογία η απουσία με την εθνική του. Σωστά αντικαταστάθηκε.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΙΩΠΗΣ: Όπως πάντα με πολλά τρεξίματα και κερδισμένες μονομαχίες, αλλά με λάθος πάσες, ειδικά στις προσπάθειές του να παίξει με μια επαφή.

ΜΠΡΟΥΝΟ ΓΚΑΜΑ: Ο Πορτογάλος δεν είχε ολοκληρωμένες ατομικές ενέργειες. Δεν πήρε ένα – δυο φάουλ και εκνευρίστηκε, αλλά είχε διάθεση ως το τέλος.

ΜΑΤΕΟ ΓΚΑΡΣΙΑ: Άλλη μια φορά ραντεβού με την ατυχία στο δοκάρι. Και στο Ηράκλειο, το συνηθισμένο ξύλο που τρώει κάθε αγωνιστική, πέρασε με μια κίτρινη όλη κι όλη.

ΝΙΚΟ ΜΑΡΤΙΝΕΣ: Έχει καταπληκτικό κράτημα και μπορεί να απειλήσει από μέση απόσταση όπως και δοκίμασε. Του λείπει ακόμη η συνοχή με τους εξτρέμ, πρέπει να παίξει πιο γρήγορα κι αυτό φάνηκε στο πρώτο μέρος σε δυο – τρεις περιπτώσεις.

ΝΙΚΟΛΑ ΝΤΙΓΚΙΝΙ: Ο Γάλλος είχε πολλές κινήσεις, αλλά στο διάστημα που έπαιξε φορ, δεν πήρε τη μπάλα σωστά στην περιοχή.

ΧΑΜΖΑ ΓΙΟΥΝΕΣ: Με δυο γκολ και τέσσερα δοκάρια στο χρόνο συμμετοχής του, δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο από πρόσωπο της αγωνιστικής.

ΧΑΒΙΕΡ ΜΑΤΙΓΙΑ: Η φάση του γκολ του ΟΦΗ ξεκινά από δική του απόκρουση. Ο Ισπανός «πονάει» στο αμυντικό σκέλος της αποστολής του.

ΑΛΕΞ ΜΕΝΕΝΤΕΘ: Μπροστά από το κέντρο είναι ικανός και τη στιγμή που μπήκε ο Άρης χρειαζόταν ακριβώς αυτό, έναν ακόμη παίκτη στην πλευρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ