Παπάζογλου: «Να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση»

Παπάζογλου: «Να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση»

Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε για το ματς με τον Αρη, αλλά και την πενιχρή βαθμολογική συγκομιδή του ΟΦΗ, τονίζοντας ότι άπαντες θα δουλέψουν σκληρά για να αλλάξουν την κατάσταση.

Κατήφεια και προβληματισμό προκάλεσε στο στρατόπεδο του ΟΦΗ η ήττα από τον Αρη, με τους Κρητικούς να βρίσκονται πλέον στην προτελευταία θέση με 7 πόντους. Ο Τάσος Παπάζογλου μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι η ομάδα του Ηρακλείου δεν αξίζει να βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία και επισήμανε ότι άπαντες θα δουλέψουν σκληρά για να αλλάξουν την κατάσταση. «Είναι κρίμα η ομάδα αυτή να βρίσκεται σε αυτή τη θέση και να μην παίρνει τους βαθμούς που αξίζει. Θα πρέπει να βγάλουμε την ομάδα, από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος μπακ της κρητικής ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Αρη: «Είναι κρίμα πραγματικά. Κάναμε τόσο μεγάλη προσπάθεια. Είναι ένα παιχνίδι που χάνουμε τρεις πόντους, είναι μια δύσκολη κατάσταση και θα παλέψουμε όλοι μαζί για να βγούμε από αυτή την κατάσταση, άλλωστε όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Το ποδόσφαιρο είναι σκληρό άθλημα. Πρέπει να είμαστε πιο πολύ άντρες».

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ σε ένα ακόμα παιχνίδι δεν είχε την τύχη με το μέρος του: «Από την αρχή του πρωταθλήματος δεν έχουμε παίξει ποτέ πλήρεις, πάντοτε κάποιος έλειπε. Είναι πραγματικά κρίμα. Η στατική φάση είναι καθαρά θέμα υπευθυνότητας, σημασία έχει ότι χάσαμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε δύσκολη συνέχεια».

Για τον κόσμο και τη στήριξή του: «Ο κόσμος από την πρώτη στιγμή, είναι δίπλα στην ομάδα. Είναι κρίμα η ομάδα αυτή να βρίσκεται σε αυτή τη θέση και να μην παίρνει τους βαθμούς που αξίζει. Για αυτό βρισκόμαστε σε αυτή την ομάδα και θα πρέπει να βγάλουμε την ομάδα, από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται».

Για τη χημεία του ΟΦΗ: «Θα πρέπει να αποδεικνύουμε ότι άξια βρισκόμαστε στον ΟΦΗ και ότι θα πρέπει να φοράμε την φανέλα αυτής της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ