Ντέμης: «Κάποιοι οπαδοί έπρεπε να ζητήσουν συγνώμη για το -3»

Ντέμης: «Κάποιοι οπαδοί έπρεπε να ζητήσουν συγνώμη για το -3»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στην στιγμή που οι παίκτες της ΑΕΚ πήγαν προς τους οπαδούς, μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Στην εκπομπή Total Football του Open, ο Ντέμης Νικολαϊδής στάθηκε μεταξύ άλλων στην στιγμή όπου οι παίκτες της ΑΕΚ, πήγαν προς τους οπαδούς της ομάδας μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό, τονίζοντας ότι ορισμένοι από την κερκίδα έπρεπε να ζητήσουν «συγνώμη» για την τιμωρία της Ένωσης.

Αναλυτικά είπε: «Μπορεί να μην πήγαν μόνο για να πουν ευχαριστώ. Το έχουμε δει και σε άλλες ομάδες, όπως στη Ντόρτμουντ. Μπορεί να στεναχωρήθηκαν, μπορεί να πήγαν να τους πουν «συγνώμη δεν τα καταφέραμε» αλλά το συγνώμη το λέει ένας ποδοσφαιριστής μόνο όταν δεν τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο. Δεν υπάρχει καμία συγνώμη. Ο ποδοσφαιριστής έχει μια υποχρέωση, να τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο, δεν έχει παντρευτεί με τη νίκη ούτε με το γκολ. Κάποιοι μπορεί να πικράθηκαν και να τους είπαν μια κουβέντα παραπάνω.

Ίσως όμως και κάποιοι από τους οπαδούς έπρεπε να ζητήσουν συγνώμη από τους ποδοσφαιριστές για τους τρεις βαθμούς που τους «πήραν» για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ