«Είμαστε περήφανοι για την ομάδα»

«Είμαστε περήφανοι για την ομάδα»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξέσπασαν στα αποδυτήρια και στο πούλμαν για την μεγάλη νίκη στο Περιστέρι. To10.gr σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ για όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα. Μια «γροθιά» οι παίκτες και ο Μαρτίνς. «Είμαστε περήφανοι» έλεγαν οι ερυθρόλευκοι που «έβραζαν» για τις αποφάσεις του Ευαγγέλου.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει μια παλικαρίσια νίκη στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο και οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού είχαν κάθε λόγο να πανηγυρίσουν για την μεγάλη επιτυχία τους. Τα όσα έγιναν στα αποδυτήρια του γηπέδου μετά το τέλος του αγώνα αλλά και στο πούλμαν των ερυθρόλευκων κατά την επιστροφή των πειραιωτών στο Ρέντη, αποδεικνύουν το κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα του λιμανιού.

Και δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα, καθώς ο Ολυμπιακός νίκησε έναν δυνατό αντίπαλο όπως ο Ατρόμητος αλλά παράλληλα νίκησε και τους… εξυγιαντές που προσπάθησαν να του βάλουν «μπλόκο» στο Περιστέρι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του Ολυμπιακού ξέσπασαν στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα για την μεγάλη νίκη επί του Ατρόμητου. «Είμαστε περήφανοι για την ομάδα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για τη νίκη κόντρα σε όλους» έλεγαν χαρακτηριστικά οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά.

Παντού έβλεπες πρόσωπα με «χαραγμένη» την ένταση αλλά και την ικανοποίηση για την πολύ μεγάλη νίκη. Αγκαλιασμένοι οι παίκτες του Ολυμπιακού έδιναν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο, το ίδιο και ο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος προπονητής αγκάλιαζε τους παίκτες και τους συνεργάτες του, δείχνοντας και αυτός την ικανοποίηση του για την πολύ μεγάλη νίκη που πέτυχαν οι πειραιώτες. Και ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού είχε έναν ακόμα λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος καθώς είδε τους παίκτες του ν’ ακολουθούν τις εντολές που τους είχε δώσει. Όλοι θυμούνται πως ο Μαρτίνς είχε ζητήσει από τους παίκτες του να δουν το παιχνίδι στο Περιστέρι σαν «τελικό» κι αυτό ακριβώς έκαναν οι ερυθρόλευκοι από το πρώτο λεπτό του ματς.

Στα αποδυτήρια και ο Λάζαρος

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στο Περιστέρι πήγε και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ο οποίος ήταν τραυματίας και δεν μπορούσε ν’ αγωνιστεί. Ζήτησε όμως και πήγε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των συμπαικτών του και μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα πήγε και αυτός στα αποδυτήρια για να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου.

«Έβραζαν» οι παίκτες με τον Ευαγγέλου

Αυτό που επίσης πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού «έβραζαν» μετά το τέλος του αγώνα με τον διαιτητή Ευαγγέλου και τις αποφάσεις του. Όλοι ήταν πολύ εκνευρισμένοι με τα σφυρίγματα του διαιτητή και την πεισματική του άρνηση να δώσει πέναλτι υπέρ των ερυθρόλευκων.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν όμως να πουν πολλά και για τον πρώτο βοηθό, τον Αλεξέα ο οποίος έδωσε ανύπαρκτο οφσάιντ στον Ποντένσε σε φάση για γκολ κι επίσης ήταν ο βοηθός που δεν υπέδειξε στον Ευαγγέλου το πέναλτι, με το χτύπημα του Γιαννούλη στον Ποντένσε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ