ΑΕΚ: Μια επίσκεψη που σήμανε συναγερμό και έφερε «πονοκεφάλους»

ΑΕΚ: Μια επίσκεψη που σήμανε συναγερμό και έφερε «πονοκεφάλους»

Οι ατάκες του Μελισσανίδη για Σιμόες, Μπακασέτα, Λαμπρόπουλο και το κλίμα στην ΑΕΚ ενόψει Αγιαξ.

Η ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη για Σιμόες, Μπακασέτα και Λαμπρόπουλο ήταν «χοντρή» και άκρως αυστηρή. Έτσι «εισπράχθηκε» από τα αποδυτήρια στα Σπάτα. Έως άδικη. «…δεν συμφωνούν για τα συμβόλαια τους ας φέρουν πρόταση τον Γενάρη και να φύγουν…» είπε ο Μελισσανίδης και δημιούργησε ένα πολύ περίεργο κλίμα. Αν αναλογιστούμε ότι μιλάμε για τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές, τρεις παίκτες με τους οποίους η ΑΕΚ έχει χρόνια συνεργασία και έχουν «δεθεί» με το κλαμπ και τον κόσμο, τρία καλά παιδιά, τρεις επαγγελματίες. Η αντιμετώπιση του μπορεί να μοιάζει με άδικη, αλλά είναι πραγματικότητα. Όπως και πέρυσι για τον Ανέστη, όταν δεν ανανέωνε και… τελείωσε τον Δεκέμβρη.

Η διαφορές με τους τρεις ποδοσφαιριστές είναι δεδομένες. Στις μέχρι στιγμής συζητήσεις ο Σιμόες ζητά 600-650.000 ευρώ, ο Μπακασέτας περίπου άλλα τόσα και ο Λαμπρόπουλος περίπου 300.000 ευρώ.

Η ΑΕΚ δεν προτίθεται να δώσει τόσα και δημιουργήθηκε το χάσμα. Οι προτάσεις ακόμη υπάρχουν και σύντομα θα κληθούν να απαντήσουν άπαντες «ναι» ή «όχι».

Και με αυτό το κλίμα το βάρος πέφτει στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Μετά την κάκιστη εικόνα στο Αγρίνιο για την οποία φέρει ευθύνη και ο ίδιος, αύριο αντιμετωπίζει τον Αγιαξ για το τελευταίο εντός έδρας ματς του Champions League. Και πρέπει ο προπονητής να διαχειριστεί και αγωνιστικά αλλά και το κλίμα εις βάρος αυτών των τριών βασικών (για αύριο και για το… μέλλον), την κατάσταση που διαμορφώθηκε με Μάνταλο, Λιβάγια και Μπάρκα μετά τα τετ α τετ του Μελισσανίδη με τους ίδιους. Ισως το πιο σημαντικό για τον Ουζουνίδη είναι ότι ενεργοποιήθηκε το… αφεντικό και η κατάσταση πλέον έχει σημάνει συναγερμό όσο ποτέ. Σε πρώτο βαθμό με το Αγιαξ αύριο βράδυ και… βλέπουμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ