Δεληζήσης: «Θα ήταν άδικο αν χάναμε από τον ΟΦΗ, σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό»

Δεληζήσης: «Θα ήταν άδικο αν χάναμε από τον ΟΦΗ, σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό»

Το δικό του σχόλιο για την νίκη του Άρη κόντρα στον ΟΦΗ έκανε ο Γιώργος Δεληζήσης, ενώ έκανε και αναφορά και για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Την νίκη του Άρη επί του ΟΦΗ σχολίασε ο κεντρικός αμυντικός των «κίτρινων», Γιώργος Δεληζήσης, τονίζοντας ότι θα ήταν άδικο αν έχανε η ομάδα του από τους Κρητικούς, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τον νέο προπονητή του, Σάββα Παντελίδη.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιώργος Δεληζήσης:

Αρχικά δήλωσε:

«Ήμασταν πάρα πολύ άτυχοι με τα τόσα δοκάρια που είχαμε και θα ήταν άδικο αν χάναμε έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Κάναμε μια νίκη που την είχε ανάγκη η ομάδα. Δεν είχαμε κάνει ούτε μία ανατροπή».

Για το ψυχολογικό αβαντάζ:

«Δίνει αβαντάζ αλλά το σημαντικό είναι ότι πήραμε μια νίκη σε δύσκολη έδρα και τώρα περιμένουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Για την χημεία του με τον Βέλεθ:

«Υπάρχει χημεία από τη πρώτη στιγμή. Να του πω περιαστικά, όπως και στον Βουό. Και με τον Ούγκο πηγαίνουμε καλά. Όλοι δίνουν το 100% για την ομάδα».

Για τα λάθη του Άρη στην άμυνα:

«Δεν πρόκειται ξανά να μας έρθει τέτοιο παιχνίδι. Τόσα πολλά λάθη από παίκτες που δε περιμένεις, ωστόσο δουλεύουμε να τα βελτιώσουμε».

Για τις πρώτες μέρες με τον Σάββα Παντελίδη:

«Δουλεύει πάρα πολύ στο θέμα της τακτικής. Μας δίνει να καταλάβουμε κάποια πράγματα που δεν είχαμε δουλέψει νωρίτερα. Θα βγουν στη συνέχεια».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

«Το κεφάλαιο ΟΦΗ έχει κλείσει για εμένα σήμερα. Θα τα δώσουμε όλα στη προπόνηση. Σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ