Επίσημο: στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Τεννές

Επίσημο: στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Τεννές

Προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης είναι με κάθε επισημότητα ο Μπάμπης Τεννές, με την διοίκηση των «κυανόλευκων» ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του.

Ο Μπάμπης Τεννές ανέλαβε και επίσημα το… τιμόνι του Απόλλωνα Σμύρνης με τους διοικούντες την ομάδα να ανακοινώνουν το βράδυ της Δευτέρας (26/11) την πρόσληψή του. Ο έμπειρος κόουτς υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 έτους με τους Κυανόλευκους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Μπάμπη Τεννέ. Ο κ. Τεννές υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για ενάμιση χρόνο με στόχο να συνεχίσει τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία και ταυτόχρονα να ξεκινήσει από σήμερα το χτίσιμο της ομάδας με βλέμμα στο μέλλον.

Θεωρούμε ότι διαθέτει την εμπειρία και τις γνώσεις για να δημιουργήσει ένα σύνολο με προοπτική που θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες τόσο της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε όσο και της επόμενης σεζόν. Γεννημένος στις 17 Νοεμβρίου 1953, στο παρελθόν έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες, μεταξύ άλλων και στον Απόλλωνα Σμύρνης.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ