Σκέψεις για Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ

Σκέψεις για Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν αριστερό μπακ με τον Δημήτρη Γιαννούλη να είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα. Στην Τούμπα προσανατολίζονται να ζητήσουν πίσω τον 24χρονο διεθνή αμυντικό και να δώσουν τον Αμρ Ουάρντα που το περιβάλλον στο Περιστέρι είναι πιο οικείο για τον Αιγύπτιο.

 

Μετάνιωσαν πικρά στον ΠΑΟΚ, με την απόφαση του καλοκαιριού, ν’ αφήσουν τον Δημήτρη Γιαννούλη για έναν ακόμα χρόνο στον Ατρόμητο τη στιγμή που γνώριζαν πως παίκτης Λοριάν Λεβέκ δεν υπάρχει. Κι όμως πήραν την απόφαση να εμπιστευτούν στο ξεκίνημα της προετοιμασίας έναν αμυντικό που για έναν ολόκληρο χρόνο έλεγε πως είναι τραυματίας. Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή. Οι Ασπρόμαυροι, προσπαθούν μέσα από την δικαστική οδό να σπάσουν το συμβόλαιο του χωρίς ακόμα να τα έχουν καταφέρει.

Ο ερχομός του Αλίν Τόσκα, ναι μεν έφερε μια ηρεμία, αλλά αποδείχθηκε στην πορεία πως ήταν αυτό που ήθελαν. Από τη μια οι συχνοί τραυματισμοί του Βιερίνια, αλλά και το γεγονός ότι ο Ρουμάνος δεν είναι και επιθετικό μπακ φαίνεται πως έβαλαν σε σκέψεις τους παράγοντες του Δικεφάλου. Στην Τούμπα, έχουν αρχίσει να σκέφτονται τον τρόπο με τον οποίο θα καλύψουν το κενό που υπάρχει στη θέση για το υπόλοιπο μισό του πρωταθλήματος.

Η πρώτη σκέψη είναι να βγει στις αγορές για να αναζητήσει μια καλή επιλογή, γνωρίζοντας πως υπάρχουν δυσκολίες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου καθώς η αγορά είναι πολύ περιορισμένη. Η δεύτερη σκέψη που αρχίζει να κερδίσει συνεχώς πόντους είναι αυτή του Δημήτρη Γιαννούλη. Ο ποδοσφαιριστής του χρόνου θα επιστρέψει στην Τούμπα και με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί πολύ δύσκολα θα ξανά φύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr», είναι πολύ πιθανόν να συζητήσουν με τους ανθρώπους του Ατρομήτου την προοπτική να πάρουν από τώρα τον Δημήτρη Γιαννούλη. Η ομάδα του Περιστερίου, σίγουρα θα προβάλει κάποιες αντιρρήσεις, όμως στον ΠΑΟΚ θα παίξουν το χαρτί του Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος, που βρίσκεται σχεδόν σε κάθε αγωνιστική εκτός αποστολής πολύ δύσκολα μέχρι και το τέλος του πρώτου γύρου θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο Ατρόμητός είναι μια καλή προοπτική για τον ίδιο για να ηρεμήσει και να παίξει ποδόσφαιρο. Γνωρίζει το περιβάλλον τους ανθρώπους και είναι αγαπητός στο Περιστέρι.

Ο 24χρονος αμυντικός είναι από τους κορυφαίους στο ελληνικό πρωτάθλημα και

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ