ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου έτοιμος να ξεπεράσει και τον αείμνηστο Λόραντ

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου έτοιμος να ξεπεράσει και τον αείμνηστο Λόραντ

Ρεκόρ δεν χτίζουν μόνο οι ποδοσφαιριστές, αλλά και οι προπονητές. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετράει 47 νίκες σε 63 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και έχει το μεγαλύτερο ποσοστό 74.6% από κάθε άλλο τεχνικό που κάθισε στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Στον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο Ράζβαν Λουτσέσκου, χτίζει το δικό του ρεκόρ. Ένα ρεκόρ που είναι το μεγαλύτερο σε ποσοστό νικών, από όλους τους προπονητές που κάθισαν στον ηλεκτρικό πάγκο του Δικεφάλου. Ο Ρουμάνος τεχνικός ήδη μετρά 47 νίκες σε σύνολο 63 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις.

Ένα ποσοστό πραγματικά εντυπωσιακό για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ, αν σκεφτεί κανείς πως στην 7ετία Σαββίδη έχει αλλάξει ήδη 9 προπονητές (3 φορές Γεωργιάδης, Δώνης, Στέφενς, Αναστασιάδης, Τούντορ, Ιβιτς, Στανόγεβιτς). Ο Λουτσέσκου είναι τυχερός γιατί ήρθε σε μια χρονική στιγμή που ο ιδιοκτήτης άρχισε να επενδύει σωστά τα χρήματα του.

Ο Λουτσέσκου έχει ξεπεράσει άλλη μια μεγάλη φυσιογνωμία τον Άρι Χάαν. Ο Ολλανδός στην διπλή θητεία του στον πάγκο του Δικεφάλου μετράει 45 νίκες, ενώ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον αείμνηστο Γκιούλα Λόραντ που έχει 50. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ χρειάζεται ακόμη τέσσερις νίκες για να τον προσπεράσει. Αυτό θα γίνει με το κλείσιμο του πρώτου γύρου καθώς οι Θεσσαλονικείς έχουν ένα αρκετά εύκολο πρόγραμμα να διαχειριστούν μέχρι τις γιορτές. Εάν ο ΠΑΟΚ κέρδιζε τις δύο αναμετρήσεις με την Βίντι και δεν εγκληματούσε τώρα το ποσοστό θα ήταν πολύ μεγαλύτερο από το 74,6% που έχει τώρα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ