«Σφάζονται»… για τα πόδια του Κουλούρη

«Σφάζονται»… για τα πόδια του Κουλούρη

Όταν ο Ευθύμης Κουλούρης αποχώρησε από την Τούμπα, η χρηματιστηριακή του αξία ήταν στο 1 εκατ. €. Με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί τώρα στον Ατρόμητο και με το γεγονός ότι είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα οι μετοχές του έχουν τριπλασιαστεί.

Κανείς δεν περίμενε και ειδικά στον ΠΑΟΚ, την εξέλιξη που θα έχει ο Ευθύμης Κουλούρης. Πριν κατηφορίσει στο Περιστέρι, υπήρχε η αίσθηση στην Τούμπα πως ο 22χρονος επιθετικός είχε πιάσει ταβάνι και δεν είχε να δώσει κάτι παραπάνω απ’ αυτά που ίσως να περίμεναν στο Δικέφαλο. Το άσχημο για τον διεθνή επιθετικό ήταν πως με τον ερχομό του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έχασε την όποια ελπίδα είχε για να διεκδικήσει μια θέση στην 11αδα του ΠΑΟΚ. Η καλύτερη λύση για τον ίδιο ήταν να αλλάξει περιβάλλον προκειμένου να κάνει το δικό restart.

Στον Ατρόμητο από την πρώτη στιγμή πίστεψαν στις ικανότητες του Κουλούρη. Τον αγκάλιασαν και του έδειξαν ως είναι απαραίτητος για την ομάδα που θέλει να χτίσει ο Κάναντι. Ο 22χρονος που είχε παρέα άλλους δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στην ομάδα της Αθήνας, προσαρμόστηκε γρήγορα με τον Γερμανό τεχνικό να χτίζει την ομάδα του πάνω στον Κουλούρη. Ο διεθνής επιθετικός σε 10 παιχνίδια έχει καταφέρει να πετύχει 9 τέρματα, όσα δηλαδή έχει πετύχει σε τρεις χρονιές στο ΠΑΟΚ σε 55 συμμετοχές.

Η ανοδική πορεία του δεν έχει περάσει απαρατήρητη. Στον Δικέφαλο τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση γιατί έχουν στις τάξεις τους έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που ανεβάσει συνεχώς τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Όταν το καλοκαίρι του έδειξαν το δρόμο για το Περιστέρι η αγοραστική του αξία ήταν στο 1 εκατ. €, τώρα αυτή έχει τριπλασιαστεί. Σε κάθε αγώνα του Ατρομήτου στις εξέδρες βρίσκονται δεκάδες σκάουτερ για να παρακολουθήσουν τον πρώτο σκόρερ του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον 22χρονο στράικερ. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η Έμπολι και η Αούστρια Βιέννης είναι μερικές από τις ομάδες που ρώτησαν, έμαθαν ποιος είναι ο Κουλούρης και τις σχέσεις του με τον ΠΑΟΚ. Το όνομα του θα παίξει αρκετά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για πολλές ομάδες του εξωτερικού. Θυμίζουμε πως η ρήτρα του Κουλούρη (το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021) ανέρχεται στα 7 εκατομμύρια ευρώ. Αν ο Κουλούρης μείνει στο Περιστέρι, το καλοκαίρι αναμένεται να γίνουν ομηρικές μάχες από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες για την απόκτηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ