Παναθηναϊκός: Χωρίς Κουρμπέλη και Ινσούα η «πρώτη» ενόψει Άρη

Παναθηναϊκός: Χωρίς Κουρμπέλη και Ινσούα η «πρώτη» ενόψει Άρη

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε την Τρίτη στις προπονήσεις, με τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Εμάνουελ Ινσούα να μην συμμετέχουν στο πρόγραμμα των πρασίνων.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν την Τρίτη στο «Γ. Καλαφάτης», έπειτα από το ρεπό που τους είχε δοθεί τη Δευτέρα, αρχίζοντας την δουλειά για την αναμέτρηση με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Γιώργος Δώνης δεν είχε στη διάθεσή του δύο ποδοσφαιριστές των πρασίνων, τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Εμάνουελ Ινσούα. Η συμμετοχή του αρχηγού του τριφυλλιού στο παιχνίδι με τους κίτρινους είναι αμφίβολη και θα κριθεί στις επόμενες προπονήσεις, ενώ αντίθετα, πιο ενθαρρυντικά είναι τα νέα για τον Αργεντινό μπακ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στο πλήρες πρόγραμμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη Δευτέρα, ο Ινσούα έκανε ατομικό, ενώ ο Κουρμπέλης θεραπεία. Παράλληλα, τη θεραπεία τους συνέχισαν οι Μουνιέ, Κουλιμπαλί, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σέχου. Όσον αφορά την προπόνηση, οι πράσινοι ακολούθησαν πρόγραμμα υψηλής έντασης, ενώ παράλληλα έκαναν και παιχνίδι με μπάλα αλλά και αερόβιες ασκήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ