Τσέκαρε Αρμενάκα ο Δώνης κόντρα στην Κ19 (pics)

Τσέκαρε Αρμενάκα ο Δώνης κόντρα στην Κ19 (pics)

Θετικά στοιχεία από τον 20χρονο ομογενή εξτρέμ, Πάνο Αρμενάκα, στο φιλικό με την Κ19 του Παναθηναϊκού. Σκόραρε ο Βέργος στη νίκη με 2-0.

Φιλικό με την Κ19 διάρκειας 50 λεπτών έδωσε το πρωί ο Παναθηναϊκός. Ένα παιχνίδι που έγινε περισσότερο για να τσεκάρει ο Γιώργος Δώνης την κατάσταση του Πάνου Αρμενάκα, αλλά και ορισμένων παικτών που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Ο 20χρονος ομογενής εξτρέμ άφησε θετικές εντυπώσεις και σε λίγες μέρες θα αποφασίσει ο Δώνης σε συνεννόηση με τον Νταμπίζα για το αν θα αποκτηθεί. Αυτό, πάντως, είναι έως τώρα το πιθανότερο σενάριο. Οι αναπληρωματικοί, λοιπόν, επικράτησαν 2-0 με γκολ των Βέργου, Αγγελόπουλου. Ο πρώτος έχει χάσει ήδη έδαφος στη μάχη των επιθετικών, βρίσκεται συχνά εκτός αποστολής και ίσως αυτός το γκολ να τον βοηθήσει ψυχολογικά.

Στο 7’ έκανε το 1-0 ο Βέργος με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έπειτα από σέντρα του Χατζηθεοδωρίδη. Στο 47’ ο Αγγελόπουλος με σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής σημείωσε το 2-0.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Πούγγουρας (35’ Οικονομόπουλος), Θεοχάρης, Παντελάκης, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Κουντουριώτης (35’ Αγγελόπουλος), Βέργος, Αρμενάκας.

Παναθηναϊκός Κ19: Ξενόπουλος, Παλασκώνης (26’ Παπαθανασίου), Ζερβόπουλος (26’ Καραγιάννης), Μανιδάκης, Ζωγραφάκης (26’ Σπίνος), Σκεντεράι (26’ Ηλιάδης), Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης, Τζαβίδας (26’ Σταμούλης), Σιφναίος.

Προπονήθηκε ο Κουρμπέλης

Όσοι δεν αγωνίστηκαν έκαναν προπόνηση και το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Σ’ αυτό συμμετείχαν και οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Εμάνουελ Ινσούα. Θεραπεία αντίθετα ακολούθησαν οι Μουνιέ, Κουλιμπαλί. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού νιώθει καλύτερα, έπειτα από τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αλλά η πιο κρίσιμη μέρα για τη συμμετοχή του στο εκτός έδρας ματς με τον Άρη είναι η αυριανή.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ