Γ. Σαββίδης: «Στην Ελλάδα για όλα φταίει ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν – Που είναι ο Υφυπουργός;» (pics)

Γ. Σαββίδης: «Στην Ελλάδα για όλα φταίει ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν – Που είναι ο Υφυπουργός;» (pics)

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στα επεισόδια που έγιναν χθες το βράδυ στο ματς της ΑΕΚ με τον Αγιαξ.

Ο Γιώργος Σαββίδης ενεργοποίησε ξανά τον λογαριασμό του στο Instagram και αναφέρθηκε με καυστικό τρόπο στα σοβαρά επεισόδια που έγιναν χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αγιαξ για το Champions League.

Ο γιος του Ιβάν και μέλος του Δ.Σ του ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων επιτέθηκε στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος παραμένει άφαντος και ακόμα δεν έχει πάρει θέση για τα θλιβερά επεισόδια που έγιναν στο Ολυμπιακό Στάδιο. «Που είναι ο Υφυπουργός να το… παίξει χαλαρός και αυστηρός. Μέχρι τώρα, ο Υφυπουργός μας έχει πιο σημαντικά πράγματα να κάνει», ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Όλη μέρα και όλη νύχτα μόνο ο ΠΑΟΚ είναι ένοχος για τα πάντα στην Ελλάδα, εγώ φυσικά και ο Ιβάν».

Δείτε τις σχετικές του αναρτήσεις:

Αρχικά έγραψε: «ΠΑΟΚΙΑ ήταν εκεί, μάο μάο σε περιοδεία ρε. Όλη μέρα και όλη νύχτα μόνο ο ΠΑΟΚ είναι ένοχος για τα πάντα στην Ελλάδα, εγώ φυσικά και ο Ιβάν. Μόνο στην Τούμπα αν κάποιος κλ…, ολόκληρη η Ελλάδα και συμπεριλαμβανόμενου του Υφυπουργού Αθλητισμού θα μιλήσουν γι’ αυτό 24 ώρες την ημέρα. Μέχρι τώρα, ο Υφυπουργός μας έχει πιο σημαντικά πράγματα να κάνει».

Λίγο αργότερα απάντησε σε νέο μήνυμα, αναφέροντας: «Γνωρίζουμε πολύ καλά για τα δικά μας προβλήματα. Αυτό που λέω είναι, ότι αν κάποιος κλ… στην Τούμπα, ξεκινάνε να μιλάνε από τον Θωμά μέχρι τον Υφυπουργό και τον καθένα. Τι έγινε χθες; Που είναι ο Υφυπουργός να το… παίξει χαλαρός και αυστηρός; Που είναι τα… γνωστά κανάλια; Που είναι οι… γνωστοί δημοσιογράφοι; Που είναι οι δηλώσεις ότι είναι ντροπή. Αυτό είναι που λέω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ