ΑΕΚ: Κλίμα κακό και βουβό ενόψει Ξάνθης

ΑΕΚ: Κλίμα κακό και βουβό ενόψει Ξάνθης

Η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει… ηρεμία ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη.

Το κλίμα στην ΑΕΚ «βάρυνε» πια πολύ. Κάτι τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, κάτι η πρόσφατη επίσκεψη Μελισσανίδη στα Σπάτα με το «κόψιμο» τριών βασικών ποδοσφαιριστών, κάτι τα μεγάλα επεισόδια στο ΟΑΚΑ και ο κίνδυνος της σκληρής τιμωρίας και όλα συνέθεσαν το παζλ μιας διόλου ευχάριστης κατάστασης. Μετά τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ με τον Άγιαξ, η ατμόσφαιρα έχει πολλά σύννεφα στην «κιτρινόμαυρη» κοινωνία.

Την Κυριακή στις 19:30 η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ για την 12η αγωνιστική της Super League. Οι Ακρίτες έχουν ένα βαθμό περισσότερο, την στιγμή που ο Νοέμβρης φεύγει για την ΑΕΚ δίχως νίκη! Οπότε αντιλαμβάνεται κανείς πόσο οριακό είναι το ματς της Κυριακής με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους παίκτες του να έχουν υποχρέωση να ξυπνήσουν άμεσα. Το -12 από την κορυφή και το -7 από την 2η θέση είναι… βαρύ και μόνο με νίκες θα επέλθει η ηρεμία, ειδάλλως οι φουρτούνες για όλους θα μεγαλώσουν. Με κίνδυνο να… πνιγούν άπαντες.

Χθες στα Σπάτα η ατμόσφαιρα δεν… χωρούσε πολλά-πολλά. Ούτε ομιλίες, ούτε ατάκες. Προπόνηση στα βουβά και σήμερα ρεπό. Στόχος από αύριο και με δύο προπονήσεις η ΑΕΚ να πάει να κερδίσει την Ξάνθη σε ένα ματς που δεν θα έχει απουσίες με τιμωρίες, αλλά τέσσερις σημαντικούς παίκτες εκτός πλάνων (Λαμπρόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Λόπες).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ