Πληρώνει τις υποχρεώσεις ο Αλαφούζος

Πληρώνει τις υποχρεώσεις ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα καλύψει ένα ποσό κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος του χρόνου, αφού ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ δεν έχει κάνει ακόμα κάποια νέα κίνηση.

Το SMS του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ προς τον Γιάννη Αλαφούζο στο οποίο αναφερόταν και το όνομα του Βίκτορα Ρέστη ήταν και η τελευταία επικοινωνία του Ταϊλανδού με τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού. Έκτοτε… σιωπή. Οπως σιωπή υπήρχε και όλο το προηγούμενο διάστημα από την πλευρά του Πιεμπονγκσάντ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος περίμενε κάποια χρήματα, όπως είχε συμφωνηθεί με την πλευρά της Pan Asia, ωστόσο βλέπει τον χρόνο να κυλά και λεφτά να μην μπαίνουν στα ταμεία της ΠΑΕ. Την ίδια ώρα που οι υποχρεώσεις «τρέχουν» και από τη στιγμή που μπαίνει ο Δεκέμβρης, είναι υποχρεωμένος ο σύλλογος να τηρήσει συμφωνίες και διακανονισμούς.
Στις πρώτες μέρες κάθε μήνα η ΠΑΕ οφείλει να τηρεί τους διακανονισμούς που έχει συνάψει με τους πιστωτές και παράλληλα να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στα όποια έξοδα προκύψουν.
Από τη στιγμή που ο Αλαφούζος δεν βλέπει τον Παϊρότζ να είναι διατεθειμένος να βοηθήσει, παρά το γεγονός πως υπολόγιζε στη συνεισφορά του, είναι αναγκασμένος να καλύψει εκείνος το ποσό που απαιτείται, το οποίο φτάνει στα τρία εκατομμύρια ευρώ. Κάτι που αναμένεται να το κάνει, τουλάχιστον όσον αφορά το μεγαλύτερο μέρος αυτού.
Από τη στιγμή που ο Αλαφούζος θα καλύψει ένα πολύ μεγάλο μέρος των εξόδων που έχει μπροστά του για τον επόμενο μήνα, τότε θα είναι κατά πολύ μειωμένο και το μεταγραφικό μπάτζετ του Ιανουαρίου.
Κάτι που αλλάζει τα πλάνα των Δώνη και Νταμπίζα, οι οποίοι είχαν σκοπό να προχωρήσουν σε τουλάχιστον μία μεταγραφή, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο με τα νέα δεδομένα. Εκτός φυσικά της περίπτωσης του Αρμενάκα, που αν πείσει τότε θα αποκτηθεί ή κάποιας παρόμοιας μεταγραφής που να αφορά ποδοσφαιριστή ελεύθερο, με χαμηλό συμβόλαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ