ΟΦΗ: Στη Γερμανία οι Σαμαράς και Ρεπανάκης ως προσκεκλημένοι της Ντόρτμουντ

ΟΦΗ: Στη Γερμανία οι Σαμαράς και Ρεπανάκης ως προσκεκλημένοι της Ντόρτμουντ

Δύο διοικητικά στελέχη του ΟΦΗ θα ταξιδέψουν στη Βεστφαλία και θα έχουν συναντήσεις με τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ, με «φόντο» το ενδεχόμενο της ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ των δύο ομάδων.

Οι Γιάννης Σαμαράς και Κώστας Ρεπενάκης θα ταξιδέψουν στη Γερμανία την προσεχή Κυριακή (02/12), προκειμένου να έχει συναντήσεις με ανθρώπους της Ντόρτμουντ, ως προς το ενδεχόμενο της ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ του ΟΦΗ και των Βεστφαλών.

Με την εποχή Μιχάλη Μπούση να έχει ανοίξει για τα καλά στην κρητική ΠΑΕ, η διοίκηση της ομάδας επιχειρεί να επεκταθεί στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική κοινωνία και να αρχίσει να αποκομίζει κάτι από την τεχνογνωσία των κορυφαίων συλλόγων.

Τον προηγούμενο Φεβρουάριο άλλωστε διοικητικά στελέχη της γερμανικής ομάδας είχαν φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο, στο περιθώριο αυτής της καλής σχέσης που έχει ξεκινήσει να χτίζεται ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μάλιστα, η Ντόρτμουντ δεν είναι η μόνη ομάδα με την οποία θα συζητήσει ο ΟΦΗ κατά το ερχόμενο διάστημα για το ενδεχόμενο συνεργασίας, αφού ο Γιάννης Σαμαράς έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία και με άλλες ομάδες του εξωτερικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ