ΑΕΚ : Παίρνει άμεσα χαφ, Οικονόμου και εξτρέμ, φέρνει λεφτά ο Σιμόες

ΑΕΚ : Παίρνει άμεσα χαφ, Οικονόμου και εξτρέμ, φέρνει λεφτά ο Σιμόες

Ο Δεκέμβριος μπαίνει με πολλά… ανοιχτά μέτωπα στην ΑΕΚ, που βρήκε χαφ, κλείνει την υπόθεση Οικονόμου και αναζητά βασικό ακραίο επιθετικό. Πωλείται ο Σιμόες.

Ο Νοέμβριος φεύγει με… καταστροφικές συνέπειες και αναμνήσεις για την ΑΕΚ. Σε πέντε ματς μέτρησε μία ισοπαλία (Παναθηναϊκός), τέσσερις ήττες (από Μπάγερν Μονάχου, Ατρόμητο, Παναιτωλικό και Αγιαξ) και καμία νίκη. Έτσι έφτασε στο -12 από την κορυφή του πρωταθλήματος, έπεσε στην 7η θέση και ισοβαθμεί με τον Πανιώνιο (!) και πλέον… κοιτά τους υπόλοιπους στόχους (2η θέση και Κύπελλο), εκτός της διεκδίκησης του τίτλου. Στην Ευρώπη παρέμεινε στο… μηδέν στον όμιλο του Champions League και απομένει το τελευταίο ταξίδι στην Λισαβόνα.

Η παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια της ΑΕΚ πριν λίγες ημέρες, με το «κόψιμο» των Σιμόες, Μπακασέτα και Λαμπρόπουλου… ψαλιδίζει τις επιλογές του ρόστερ μέχρι και τις αρχές Γενάρη. Και ο Μαρίνος Ουζουνίδης καλείται να βρει τώρα λύσεις εκ των έσω σε μια ομάδα που δεν… πατά καλά.

Παράλληλα όμως η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της με ορίζοντα τη νέα σεζόν και τον Δεκέμβριο ψάχνει ποδοσφαιριστές για να καλύψει τα κενά της. Η ΑΕΚ ψάχνει έναν βαρβάτο χαφ. Τον έψαχνε και πριν την υπόθεση Σιμόες. Έτσι μένει να δούμε αν αποκτήσει και δεύτερο μέχρι τέλη Γενάρη. Ωστόσο, επείγει η βασική επιλογή χαφ να είναι στη διάθεση της ΑΕΚ αρχές του έτους, άρα μέχρι μέσα Δεκεμβρίου θα πρέπει να είναι στα… Σπάτα.

Μετά τις εξελίξεις με Μπακασέτα, η ΑΕΚ ρίχνει ματιές και στους εξτρέμ, την ώρα που περιμένει να δει τι θα γίνει και με τους Αλμπάνη-Γιαννιώτα αυτό τον μήνα, με την ΑΕΚ να έχει πλέον δύο και μόνο παίκτες για τα άκρα τον Μπογέ και τον Μάνταλο.

Για την θέση του Λαμπρόπουλου, θα υπάρξει προώθηση του νεαρού Σβάρνα και δύσκολα θα αποκτηθεί στόπερ μεσούσης της σεζόν με την Ευρώπη να… τελειώνει 12 Δεκεμβρίου. Όμως, παράλληλα, η ΑΕΚ κινείται για να αποκτήσει προσεχώς τα δικαιώματα του Μάριου Οικονόμου από την Μπολόνια άμεσα, μιας και υπάρχει ικανοποίηση για τον διεθνή αμυντικό εντός της ΑΕΚ.

Όμως στην ΑΕΚ αναμένεται και… ρευστό, αν όλα πάνε καλά στην υπόθεση του Σιμόες με την Αλ Ουάχντα. Η 5η της βαθμολογία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (στο -7 από την πρώτη Αλ Αΐν) δίνει τα λεφτά που ικανοποιούν τον Πορτογάλο χαφ για να πάει, ενώ προσφέρει και ένα καλό ποσό στη ΑΕΚ για να τον αποκτήσει άμεσα.

Οπότε ο Δεκέμβριος από αύριο μπαίνει για την ΑΕΚ με πολλά μέτωπα ανοιχτά και αρκετές εξελίξεις να αναμένονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ