Παντελίδης vs Δώνης part 2

Παντελίδης vs Δώνης part 2

Ο Σάββας Παντελίδης μετακόμισε από τον Αστέρα Τρίπολης στον Άρη και αυτή είναι η δεύτερη φορά που θα αντιμετωπίσει τον φίλο του Γιώργο Δώνη. Πως το ματς της Τρίπολης θα παίξει ρόλο σε αυτό της Κυριακής.

Είχε μπόλικη τακτική το ματς της 6ης αγωνιστικής στην Τρίπολη. Άλλωστε και οι δύο προπονητές είναι λάτρεις της τακτικής. Σάββας Παντελίδης εναντίον Γιώργου Δώνη ή Γιώργος Δώνης εναντίον Σάββα Παντελίδη, αν προτιμάτε. Το ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό έχει μεγάλο ενδιαφέρον και στους πάγκους, αφού σ’ αυτούς βρίσκονται οι κατά γενική ομολογία καλύτεροι Έλληνες προπονητές.

Μάλιστα, μετά το παιχνίδι της Τρίπολης υπήρξαν εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις. «Ο Σάββας είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής», ήταν η ατάκα του Δώνη on camera, με τον Παντελίδη να μην αφήνει αναπάντητη την κολακεία και μια μέρα αργότερα να γράφει στο facebook πως σημασία δεν έχουν μόνο τα λόγια αλλά και από που προέρχονται αυτά.

Άλλωστε αυτή η εκτίμηση ξεκινάει από παλιά, από τότε που ο Δώνης αποχώρησε απ’ τον Ατρόμητο και όταν ο Σπανός τον ρώτησε ποιον να πάρει στη θέση του, εκείνος υπέδειξε τον Σάββα Παντελίδη, σε μια υπόθεση που δεν προχώρησε πάντως.

Ο Δώνης προετοιμάζει την ομάδα του όπως και την προηγούμενη φορά που αγωνίστηκε με ομάδα του Παντελίδη. Το πιθανότερο είναι να δούμε τριάδα στην άμυνα, όπως είχαμε δει και στην Τρίπολη και πολυπρόσωπο άξονα. Με τον Μπουζούκη σε ρόλο επιθετικού χαφ και τον Χατζηγιοβάννη κοντά στον Μακέντα. Όσον αφορά την αμυντική τριάδα, δεν αποκλείεται ο Οικονόμου να παραμείνει ένας απ’ τους στόπερ, με τους Κολοβέτσιο και Πούγγουρα ή Μαυρομάτη να είναι οι άλλοι δύο.

Αν ο Κουρμπέλης δεν προλάβει, τότε Δώνης και Κάτσε θα είναι οι χαφ στον άξονα, διαφορετικά αν ο αρχηγός αγωνιστεί, ένας εκ των δύο θα μείνει στον πάγκο. Εκτός αν προτιμήσει να αφήσει έξω τον Μπουζούκη, κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ