Τρεις παρόμοιες αλλά και… διαφορετικές περιπτώσεις

Τρεις παρόμοιες αλλά και… διαφορετικές περιπτώσεις

Πως φαίνεται πως θα επέλθει το διαζύγιο της ΑΕΚ με τους Σιμόες, Μπακασέτα και Λαμπρόπουλο.

Οι Μπακασέτας, Σιμόες, Λαμπρόπουλος και Αϊντάρεβιτς δεν αποτελούν πια ενεργά μέλη του ρόστερ των Κιτρινόμαυρων μιας και τέθηκαν οριστικά εκτός εξίσωσης. Η Ένωση καλείται τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη να πορευτεί με συγκεκριμένα κενά, που εκ των έσω δεν δείχνουν εύκολο να καλυφθούν.

Ωστόσο τέτοιου είδους αποφάσεις σαν και αυτή που έλαβαν διοίκηση και τεχνική ηγεσία έχουν και αντίστοιχες δυσκολίες και η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να προσπαθήσει να τις ξεπεράσει και να προχωρήσει στην επόμενη μέρα της, βάσει του πλάνου που επέλεξε να ακολουθήσει.

Το αγωνιστικό σκέλος είναι το πρώτο που χρήζει επίλυσης έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις, δεν είναι όμως και το μοναδικό. Από τη στιγμή που τέσσερις παίκτες αποφασίστηκε να τεθούν εκτός ομάδας, τόσο η Ένωση όσο και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές αναζητούν τον τρόπο που η κάθε πλευρά θα συνεχίσει την πορεία της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως παρότι οι τέσσερις «κομμένοι» του κιτρινόμαυρου ρόστερ έχουν συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, πολύ δύσκολα θα παραμείνουν όλοι στις τάξεις της μέχρι τότε.

Η πιο… προχωρημένη περίπτωση από όλες δείχνει να είναι εκείνη του Αντρέ Σιμόες. Για τον Πορτογάλο μέσο υπάρχει ενδιαφέρον από τα Αραβικά Εμιράτα, με την Αλ Ουάχντα να έχει μεταφέρει στην πλευρά του πως προτίθεται να καταβάλει ένα ποσό στην ΑΕΚ για να αποκτήσει από τώρα τις υπηρεσίες του. Ο Σιμόες θέλει να παραμείνει σε αγωνιστικό ρυθμό και να βρεθεί από τον Γενάρη σε ένα σύλλογο που θα τον υπολογίζει, ενώ η αραβική ομάδα δεδομένα θα καλύψει και τις απαιτήσεις του οικονομικά. Γι αυτό και το σενάριο της μεταγραφής του στην Αραβία φαντάζει ως εξαιρετικά πιθανό. Ουσιαστικά παρουσιάζεται πως είναι μια ανάσα απο το τελικό deal.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τον Λαμπρόπουλο φαίνεται πως υπάρχει η διάθεση να βρεθεί μια… συμβιβαστική λύση, μιας και η ΑΕΚ δεν είναι αρνητική στο να τον διευκολύνει ώστε να βρειτον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Με τον Έλληνα στόπερ να μένει ελεύθερος από τον Γενάρη.

Τέλος, για την περίπτωση του Μπακασέτα όλα τα σενάρια είναι προς το παρόν ανοικτά. Ακόμα και αυτό που θέλει τον διεθνή άσο να παραμένει στην ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι, παρότι δεν φαίνεται να υπάρχει πιθανότητα να αποτελέσει ξανά ενεργό μέλος του αγωνιστικού κομματιού. Η Ένωση δεν προτίθεται να αποδεσμεύσει τον Μπακασέτα έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει και ενδιαφερόμενος που προτίθεται να καταβάλει κάποιο ποσό στους Κιτρινόμαυρους για να αποκτήσει τον 25χρονο επιθετικό τον Γενάρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ