ΑΕΚ: Χωρίς Μελισσανίδη το δείπνο – Παρόντες οι τρεις κομμένοι

ΑΕΚ: Χωρίς Μελισσανίδη το δείπνο – Παρόντες οι τρεις κομμένοι

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ δείπνησε απόψε σε γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς για να ξεκινήσει το restart.

Το κακό κλίμα και η άσχημη ατμόσφαιρα στην ΑΕΚ από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα του Νοεμβρίου πρέπει την Κυριακή να… σταματήσουν, στο παιχνίδι με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Αν δεν θέλει η ΑΕΚ να δει τα… χειρότερα.

Για τον λόγο αυτό ο Νίκος Λυμπερόπουλος πήρε την πρωτοβουλία και κάλεσε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ σε δείπνο στο γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς «Zambri». Εκεί βρέθηκαν άπαντες, εκτός του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αντιθέτως, στο δείπνο βρέθηκαν και οι τρεις ποδοσφαιριστές που έδωσε εντολή ο Μελισσανίδης να μείνουν εκτός ομάδας, ο Αντρέ Σιμόες, ο Τάσος Μπακασέτας και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν να υπολογίζονται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Οι τρεις ήταν μαζί με όλη την ομάδα, όπως συμβαίνει πάντα και αυτό δείχνει πόσο σημαντικοί είναι για τα αποδυτήρια, ενώ σημαντική ήταν και η παρουσία του Ελντερ Λόπες που πλέον επέστρεψε.

Ο «Λύμπε» με τον Βασίλη Δημητριάδη πέρασαν από όλα τα τραπέζια και μίλησαν με όλους τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ, με σκοπό να ξεκινήσει το restart της ΑΕΚ και να σταματήσει το… κακό φεγγάρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ