Σκέφτεται να φύγει ο Μάνταλος

Σκέφτεται να φύγει ο Μάνταλος

Ο Πέτρος Μάνταλος είναι προβληματισμένος με τον κόσμο της ΑΕΚ και σκέφτεται ακόμα και να αποχωρήσει από την Ένωση, ενώ από την άλλη ο Τάσος Μπακασέτας φαίνεται πως αλλάζει στάση και κάνει προσπάθεια να μείνει.

Το κλίμα στην ΑΕΚ μετά τι τελευταίες εξελίξεις και τα αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Η απόφαση της Ένωσης να μείνουν εκτός ομάδας οι Σιμόες, Μπακασέτας και Λαμπρόπουλος έχει επηρεάσει τόσο τους παίκτες όσο και τον κόσμο των κιτρινόμαυρων.

Στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ υπάρχει γκρίνια κυρίως λόγω των τελευταίων εξελίξεων, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η μπάλα έχει πάρει και τον αρχηγό της Ένωσης, Πέτρο Μάνταλο ο οποίος δεν διανύει και την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Εθνοσπόρ, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δείχνει προβληματισμένος από τη γκρίνια του κόσμου προς το μέρος του και φέρεται να έχει ζητήσει από τον ατζέντη του να ψάξει για μεταγραφή. Ο Μάνταλος δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τα όσα του έχουν σύρει και φαίνεται να είναι όλα ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του στην ΑΕΚ.

Από την άλλη το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Τάσος Μπακασέτας ξανασκέφτεται την παραμονή του στην ΑΕΚ και προσπαθεί να αντιστρέψει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνον και τη διοίκηση των κιτρινόμαυρων. Ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης επιθυμεί την παραμονή του και ρίχνει γέφυρες προκειμένου να μείνει στην ομάδα, ενώ αντίθετα ο Αντρέ Σιμόες και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος φαίνεται να έχουν τελειώσει οριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ