«90 χρόνια ΠΑΟΚ, νοσταλγώντας το μέλλον» στην ΕΡΤ3

«90 χρόνια ΠΑΟΚ, νοσταλγώντας το μέλλον» στην ΕΡΤ3

Σε α’ προβολή την Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017, στις 22:05 θα μεταδοθεί η ταινία «90 χρόνια ΠΑΟΚ, νοσταλγώντας το μέλλον». Οι μεγάλοι σταθμοί της ομάδας, η χαμένη πατρίδα και ο ξεριζωμός, το ιστορικό και κοινωνικό φόντο, ξετυλίγονται στον φακό σαν ένα ζωντανό κινηματογραφικό ημερολόγιο, μέσα από τις εξομολογήσεις παλαίμαχων και νέων ποδοσφαιριστών, προπονητών, παραγόντων και […]

Σε α’ προβολή την Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017, στις 22:05 θα μεταδοθεί η ταινία «90 χρόνια ΠΑΟΚ, νοσταλγώντας το μέλλον». Οι μεγάλοι σταθμοί της ομάδας, η χαμένη πατρίδα και ο ξεριζωμός, το ιστορικό και κοινωνικό φόντο, ξετυλίγονται στον φακό σαν ένα ζωντανό κινηματογραφικό ημερολόγιο, μέσα από τις εξομολογήσεις παλαίμαχων και νέων ποδοσφαιριστών, προπονητών, παραγόντων και πιστών φίλων του ΠΑΟΚ, όπως οι Νότης Τσίντογλου, Γιώργος Κούδας, Κλάους Αθανασιάδης, Ιβάν Σαββίδης, Ευκλείδης Τσακαλώτος κ.α.

Από το γήπεδο της Τούμπας στον Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ του Ντίσελντορφ, από την Κωνσταντινούπολη στη Λισαβόνα, η κάμερα αποτυπώνει την ιστορία μίας ομάδας που γράφεται αδιάλειπτα στις κερκίδες, το γήπεδο, τους δρόμους των ταξιδιών της και στις αναμετρήσεις με τους μεγάλους της αντιπάλους, αλλά πρωτίστως με τον εαυτό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ