Πλήρης ο ΠΑΟΚ ενόψει Λαμίας

Πλήρης ο ΠΑΟΚ ενόψει Λαμίας

Το ιατρικό δελτίο του Δικέφαλου παραμένει λευκό και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αφήσει άμεσα πίσω του τη βαριά ήττα με 4-0 από την Τσέλσι και να στρέψει άμεσα την προσοχή του στην ελληνική πραγματικότητα. Επόμενη αποστολή του Δικεφάλου είναι το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία εκτός έδρας την προσεχή Δευτέρα (3/12) για την 12η αγωνιστική της Super Leagie και ο στόχος είναι φυσικά η νίκη για τη διατήρησης της διαφοράς από τους διώκτες του στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία με το πρόγραμμα να είναι αφιερωμένο στην κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας στο πρώτο κομμάτι, ενώ ακολούθησε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα στο ΔΑΚ Λαμίας και οικογενειακό διπλό.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο Στάμφορντ Μπριτζ δεν συμμετείχαν στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης. Το ιατρικό δελτίο παραμένει λευκό και ο Ρουμάνος τεχνικός έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του για την επικείμενη αναμέτρηση.

Ο ΠΑΟΚ αύριο (2/12) θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για τη Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ