Τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση

Τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση

Στις 10:30 έχει προγραμματιστεί η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Δευτέρας (3/12) με τη Λαμία. Η αποστολή θα πετάξει για την Αθήνα κι από εκεί οδικός για την πόλη της Φθιώτιδας.

Στον ΠΑΟΚ αφού αναλύθηκε η βαριά ήττα από την Τσέλσι εστιάζουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τη Λαμία. Στόχος του Δικεφάλου είναι να εμφανίσει το καλό του πρόσωπο πετυχαίνοντας την 11η νίκη του στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Το ευχάριστο για τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πως βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Η μίνι προετοιμασία των Ασπρόμαυρων ολοκληρώνεται σήμερα (2/12) το πρωί καθώς στις 10:30 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο της Τούμπας. Κατόπιν θα γίνει γνωστή η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Φθιώτιδα.

Η αποστολή θα ταξιδέψει αεροπορικός μέχρι την Αθήνα, κι από εκεί οδικώς θα μεταβεί στη Λαμία διανύοντας μια απόσταση 230 χιλιομέτρων. Στον Δικέφαλο δεν θεώρησαν καλό για τα μέλη της αποστολής να ταξιδέψουν από την Θεσσαλονίκη, μέχρι τη Λαμία με το λεωφορείο της ομάδας για αποφευχθεί η κούραση. Οι Ασπρόμαυροι θα ακολουθήσουν το ίδιο δρομολόγιο και κατά την επιστροφή τους που αναμένεται να γίνει ξημερώματα Τρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ