Φουλ επίθεση με «κλειδί» τον Μπογέ

Φουλ επίθεση με «κλειδί» τον Μπογέ

Οι σκέψεις του Ουζουνίδη για το πλάνο της ΑΕΚ απέναντι στην Ξάνθη, προκειμένου η Ένωση να επιστρέψει στις νίκες

Το αποψινό παιχνίδι της ΑΕΚ είναι δίχως υπερβολή ένα ματς που μπορεί να καθορίσει εξελίξεις για την συνέχεια της σεζόν για τους Κιτρινόμαυρους. Είτε θετικές, είτε αρνητικές. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα για τον Δικέφαλο περιθώριο για νέα απώλεια δεν υπάρχει. Μιας και μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα δεν είναι βέβαιο πως η ομάδα μπορεί να αντέξει ένα ακόμα «χτύπημα».

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης γνωρίζει καλά πως μπορεί η διοίκηση να έχει δείξει εμπιστοσύνη και στήριξη προς το πρόσωπό του, όμως αυτή μπορεί να επέλθει ουσιαστικά μονάχα μέσω των αποτελεσμάτων. Μιας και σε ενδεχόμενο «γκέλας» της ΑΕΚ απόψε, η επόμενη μέρα της ομάδας μπορεί να γίνει εντελώς απρόβλεπτη.

Ο τεχνικός της Ένωσης έχοντας αναλύσει τις αγωνιστικές αδυναμίες που έχει παρουσιάσει η ομάδα του το προηγούμενο διάστημα, εκτιμά πως το βασικότερο πρόβλημά της είναι το γκολ. Η ΑΕΚ αδυνατεί να φτάσει με ευκολία στην αντίπαλη εστία εδώ και καιρό και απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ξάνθη, που είναι συνεπής ανασταλτικά θα πρέπει να μοχθήσει αρκετά.

Γι’ αυτό και ο προπονητής του Δικεφάλου προσανατολίζεται στο να παρατάξει ένα φουλ αγωνιστικό σχήμα. Που θα περιλαμβάνει στην μεσοεπιθετική γραμμή μια τετράδα με ποιότητα και ταχύτητα, στην οποία θα στηριχθεί κατά βάση η ΑΕΚ για να βρει λύσεις.

Ο Ουζουνίδης προσανατολίζεται στο να μεταθέσει στο δεξί άκρο τον Μάνταλο, προκειμένου αριστερά να βρεθεί ο Μπογέ. Με τους Λιβάγια και Πόνσε να είναι στην επίθεση. Χωρίς να αποκλείεται πάντως και η επιλογή κάποιου εκ των Κλωναρίδη, Γιαννιώτα, Αλμπάνη για τις συγκεκριμένες θέσεις. Μιας και οι δύο τελευταίοι τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη θα μπουν δυναμικά στην αγωνιστική εξίσωση.

Από εκεί και πέρα στο κέντρο θα είναι οι Άλεφ, Γαλανόπουλος, στην άμυνα οι Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Χουλτ και κάτω από τα δοκάρια ο Μπάρκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ