Αναλαμβάνουν δράση για τις ανανεώσεις συμβολαίων

Αναλαμβάνουν δράση για τις ανανεώσεις συμβολαίων

Μάριο Μπράνκο και Μαρία Γκοντσάρεβα θα αναλάβουν να τρέξουν τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι, τις επόμενες ημέρες. Ο πρώτος θα κάνει τις συζητήσεις με τους εκπροσώπους των παικτών και η δεύτερη θα έχει την εποπτεία στο οικονομικό κομμάτι.

Η αλλαγή στη θέση του αθλητικού διευθυντή, από τον Λούμπος Μίχελ στον Μάριο Μπράνκο, πήγε πίσω τις τελικές συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι.

Ο Πορτογάλος παράγοντας του ΠΑΟΚ στην εποχή Μίχελ ήταν παρατηρητής του θέματος, ενώ ενημερωνόταν για τις όποιες εξελίξεις υπήρχαν μετά τις συζητήσεις που έκανε ο Σλοβάκος. Τώρα ο Μπράνκο που είναι το πρώτο βιολί στο αγωνιστικό τμήμα, αφού μελέτησε ένα προς ένα όλα τα συμβόλαια που λήγουν, αλλά και αυτά που η ΠΑΕ θα προχωρήσει σε αναπροσαρμογή, ετοιμάζεται για τις τελικές συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους.

Το δόγμα του Δικεφάλου στο συγκεκριμένο θέμα είναι πως οι παίκτες που πρέπει να μείνουν, θα μείνουν στην ομάδα και με τους σωστούς όρους για την ΠΑΕ, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές. Από Τρίτη (4/12) θα ξεκινήσουν οι επαφές του Μάριο Μπράνκο με τους εκπροσώπους παικτών για τις επεκτάσεις των συμβολαίων τους. Ο Πορτογάλος αφού φτάσει τις υποθέσεις στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας θα τις παραπέμψει στο οικονομικό τμήμα της ΠΑΕ και πιο συγκεκριμένα στη Μαρία Γκοντσάρεβα για τις λεπτομέρειες των συμβολαίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ