Με Ουάρντα στη Λαμία ο ΠΑΟΚ

Με Ουάρντα στη Λαμία ο ΠΑΟΚ

Ο Αμρ Ουάρντα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τη Λαμία, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αφήνει εκτός τους Χατσερίδη, Σάκχοφ, Κίτσιου, Καρέλη και Μαλεζά.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο (19:00) εκτός έδρας τη Λαμία για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή του Δικεφάλου για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι Θεσσαλονικείς δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε να αφήσει εκτός τους Χατσερίδη, Σάκχοφ, Κίτσιου, Καρέλη και Μαλεζά. Αντίθετα κανονικά στην 18αδα για το αυριανό ματς στη Λαμία βρίσκεται ο Αμρ Ουάρντα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με προπόνηση στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η μικρή προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας (03.12) με αντίπαλο τη Λαμία.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του δούλεψαν στον τομέα της τακτικής και στο αγωνιστικό πλάνο που πρέπει ν’ ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα του επιτρέψουν να παραμείνει μακριά από τους διώκτες του στη μάχη του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, έτσι ο Ρουμάνος τεχνικός είχε τη δυνατότητα να επιλέξει τους 18 χωρίς αναγκαστικές απουσίες.

Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν για τη Λαμία είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Λημνιός, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Άκπομ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ