Κουρμπέλης, μόνος, ψάχνει (ατζέντη)

Κουρμπέλης, μόνος, ψάχνει (ατζέντη)

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν υπογράφει σε κανέναν μάνατζερ και ανοίγει το παιχνίδι για τη μεταγραφή του, περιμένοντας προτάσεις από... όλους.

Την υπογραφή σου (και όχι μόνο) πρέπει να προσέχεις που τη βάζεις. Και ο Δημήτρης Κουρμπέλης φαίνεται ότι αποφάσισε να ακολουθήσει τη ρήση του θυμόσοφου λαού μας. Καθώς αποφάσισε να αφήσει στην άκρη τις δεσμεύσεις με έναν μόνο ατζέντη και άνοιξε το παιχνίδι για την επόμενη ημέρα της καριέρας του. Βάζοντας στο «κόλπο» κάθε έναν που μπορεί να του εμφανίσει μια ενδιαφέρουσα προοπτική.

Ο Κουρμπέλης διεκδικείται από τους περισσότερους Ελληνες και πολλούς ξένους μάνατζερ. Στα 25 του χρόνια αποτελεί αρχηγό του Παναθηναϊκού, βασικό στέλεχος της «νέας» Εθνικής Ελλάδος, μπορεί να προσφέρει και να αποδώσει εξαιρετικά σε τουλάχιστον δύο θέσεις και γενικά έχει χτίσει ένα πολύ καλό προφίλ. Και πλέον ελπίζει ότι, είτε τον Ιανουάριο είτε το καλοκαίρι, θα εξαργυρώσει την εξέλιξή του, με το πρώτο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του.

Η απόφαση του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού να μην πορευτεί με έναν ατζέντη πάρθηκε μετά την απογοήτευση που αισθάνθηκε το καλοκαίρι, όταν οι υποσχέσεις για μεταγραφή του στην Ιταλία και οι δεσμεύσεις περί «έτοιμης πρότασης», αποδείχθηκαν ψευδείς και ανεδαφικές. Με τον ίδιο να έχει απορρίψει την προοπτική να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ τον περασμένο Ιανουάριο, με συμβόλαιο 600.000 € (σ.σ. στον Παναθηναϊκό παίρνει λίγο κάτω από τα μισά), λόγω των… υποσχέσεων ατζέντη περί «σίγουρης» πρότασης από τη Σαμπντόρια.

Τελικά, ο Κουρμπέλης κατάλαβε με τον πιο σκληρό τρόπο ότι το μόνο «σίγουρο» στη ζωή είναι ο… θάνατος και αποφάσισε να αλλάξει πολιτική. Είναι σαφές ότι θέλει να παίξει ποδόσφαιρο εκτός Ελλάδος. Είναι εξίσου σαφές ότι θέλει να βελτιώσει τις οικονομικές του απολαβές και να καλύψει τη… χασούρα του τελευταίου χρόνου, αλλά και να μπει σε ένα καθεστώς οικονομικής σταθερότητας. Αλλά κυρίως θέλει να παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλότερο επίπεδο. Οποιος ατζέντης του δώσει αυτή την ευκαιρία, με αυτόν θα πάει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ