Βιεϊρίνια στον Ντέμη: «Δεν μου άρεσε ο τρόπος που πήρε η ΑΕΚ το πρωτάθλημα»

Βιεϊρίνια στον Ντέμη: «Δεν μου άρεσε ο τρόπος που πήρε η ΑΕΚ το πρωτάθλημα»

Συνέντευξη σε τηλεοπτική αθλητική εκπομπή παραχώρησε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, κάνοντας αναφορά στο περυσινό πρωτάθλημα της ΑΕΚ και τον τρόπο που το κατέκτησε.

Συνέντευξη στη νέα αθλητική εκπομπή «Total Football» παραχώρησε ο πολύπειρος άσος του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια.  Ο αρχηγός του Δικέφαλου του Βορρά ανέφερε μεταξύ άλλων στον Ντέμη Νικολαΐδη πως δεν του άρεσε ο τρόπος που πήρε η ΑΕΚ το περσινό πρωτάθλημα. Παραδέχτηκε επίσης ότι η κατάσταση ξέφυγε, ενώ στάθηκε και σε δηλώσεις ανθρώπων της Ένωσης.

Μεταξύ άλλων ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είπε:

«Δεν λέω ότι στην ΑΕΚ είναι κλέφτες. Αυτό που είπα είναι ότι μας έκλεψαν το πρωτάθλημα. Δεν είπα ότι η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός… Μετά ο καθένας πήγε εκεί που ήθελε… Ξέρεις πως είναι η ένταση μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τον κόσμο και τον φανατισμό. Να σου πω την αλήθεια, ξεφύγαμε όλοι. Αλλά δεν μου άρεσε ο τρόπος που κέρδισε η ΑΕΚ το πρωτάθλημα. Δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις από κάποιους παίκτες, δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις από κάποιους ανθρώπους από την ΑΕΚ ότι φοβήθηκαν για τη ζωή τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ