Λαμία: Χωρίς Μελίσσα, Καραγκούνη και Καρυπίδη με ΠΑΟΚ

Λαμία: Χωρίς Μελίσσα, Καραγκούνη και Καρυπίδη με ΠΑΟΚ

Ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τον Δικέφαλο τον Μελίσσα, που είναι δανεικός από τους Θεσσαλονικείς, ενώ για λόγους τακτικής έμειναν εκτός οι Καραγκούνης και Καρυπίδης.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ (03/12, 19:00), για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα της Φθιώτιδας προπονήθηκε την Κυριακή και στη συνέχεια ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά. Σε αυτήν δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Νίκου Μελίσσα, ο οποίος είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμειναν για λόγους τακτικής οι Καραγκούνης και Καρυπίδης, οι Τσούκαλος και Μπουλούλης, που ταξίδεψαν στην Ολλανδία με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και οι Μπούντνικ και Άντρονικ που δεν υπολογίζονται από τον Ελληνα τεχνικό.

Συγκεκριμένα, η αποστολή απαρτίζεται από τους: Σαράνοφ, Μπαντή, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Αντέτζο, Αναστασιάδη, Σκόνδρα, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Πλιάτσικα, Μπερτόγλιο, Μαστούρ, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Καραμάνο, Ρόμανικ, Κωστίκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ