«Βράζουν» στον Παναθηναϊκό με το δεύτερο πέναλτι! (vids)

«Βράζουν» στον Παναθηναϊκό με το δεύτερο πέναλτι! (vids)

Στο 15’ ο Μενέντες έκανε το γύρισμα, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Γιόχανσον και στη συνέχεια στο χέρι του, με τον Τζοβάρα να δείχνει πέναλτι και να προκαλεί την οργισμένη αντίδραση των Πράσινων.

Την οργή των παικτών και του πάγκου του Παναθηναϊκού προκάλεσε η απόφαση του διαιτητή Γιώργου Τζοβάρα να δώσει πέναλτι υπέρ του Αρη στο 15ο λεπτό του παιχνιδιού, που διεξάγεται αυτή την ώρα στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στο 15’ ο Μενέντες έκανε το γύρισμα, η μπάλα χτύπησε αρχικά στο πόδι του Γιόχανσον και στη συνέχεια στο χέρι του Σουηδού, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Σκανδιναβός και οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού έτρεξαν αμέσως πάνω στον διαιτητή, με τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση του ρέφερι από την Φθιώτιδα.

Δείτε τη σχετική φάση:

Και τον τρόπο με τον οποίο σχολίασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός το πέναλτι στα social media:

Αυτό ήταν το δεύτερο πέναλτι που έδωσε ο Τζοβάρας στην αναμέτρηση. Στο 5o λεπτό ο Ινσούα ανέτρεψε τον Γκάμα, με την παράβαση σε αυτή τη φάση να είναι πεντακάθαρη. Ο ρέφερι έδωσε την εσχάτη των ποινών, ο Πορτογάλος εκτέλεσε, αλλά ο Διούδης αντέδρασε σωστά, έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε.

Δείτε τη φάση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ