Το… déjà vu του Σάββα Παντελίδη απέναντι στον Παναθηναϊκό

Το… déjà vu του Σάββα Παντελίδη απέναντι στον Παναθηναϊκό

Βγαλμένα από καρμπόν τα δύο φετινά παιχνίδια του Σάββα Παντελίδη, με Αστέρα και Άρη, απέναντι στον Παναθηναϊκό του Δώνη!

Η κάμερα έπιασε τον Σάββα Παντελίδη να κοιτάζει προς τον ουρανό τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός, στο 92’ του αγώνα, κέρδιζε πέναλτι απέναντι στην ομάδα του. Πέναλτι με το οποίο ο Χατζηγιοβάνης έγραψε το 1-1. Και πώς να μην το κάνει.

57 μέρες νωρίτερα, ο Παντελίδης βρισκόταν στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης και αντιμετώπιζε τον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική. Η ομάδα του ήταν καλύτερη σε όλο το ματς, είχε προηγηθεί με 1-0, έχασε πολλές ευκαιρίες για το 2-0, χωρίς να τα καταφέρει. Έπεσε πάνω σε έναν καταπληκτικό Διούδη. Και στο φινάλε πλήρωσε τις πολλές ευκαιρίες με γκολ από πέναλτι. Ο Χατζηγιοβάνης το κέρδισε, ο Μακέντα διαμόρφωσε το 1-1.

Το βράδυ της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης», απέναντι στην ίδια ομάδα, ο Παντελίδης είδε το ίδιο έργο σε επανάληψη. Ο Άρης προηγήθηκε, έχασε ευκαιρίες για να τελειώσει το ματς δίχως να τα κατάφερε.

Και σαν ένα παιχνίδι της μοίρας, η κατάληξη ήταν και πάλι η ίδια. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε ξανά πέναλτι στις καθυστερήσεις, ο Χατζηγιοβάνης το εκτέλεσε ψύχραιμα και εύστοχα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Το… déjà vu που θα θυμάται για μια ζωή ο Σάββας Παντελίδης!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ