Άρης – Παναθηναϊκός: Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Άρης – Παναθηναϊκός: Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού πάλεψαν στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Χατζηγιοβάνης ζωγράφισε στο τέλος, πολύ καλοί και οι Μπουζούκης, Διούδης, Ινσούα. Αναλυτικά η κριτική των παικτών του «τριφυλλιού».

Αλύγιστος ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης έφυγε με χρυσό βαθμό (1-1)! Οι πράσινοι του Γιώργου Δώνη βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν όμως να σταθούν όρθιοι ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις. Διαβάστε αναλυτικά την κριτική των παικτών του Τριφυλλιού.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Έπιασε ένα πέναλτι, μία κεφαλιά του Δεληζήση και γενικά όποτε χρειάστηκε ενέπνεε και πάλι σιγουριά με την επιστροφή του στην ενδεκάδα. Μία ομάδα εμφάνιση με θετικό πρόσημο.

ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ: Είδε άδικα να σφυρίζεται πέναλτι εις βάρος του. Αυτό του επέφερε εκνευρισμό, ενώ έβγαλε και ενοχλήσεις. Είχε μία καλή ενέργεια και γύρισμα στο 18’ που δεν κατέληξε σε γκολ.

ΙΝΣΟΥΑ: Μία ακόμα καλή εμφάνιση από τον Αργεντινό. Έκανε μεν ένα πέναλτι (φαίνεται να βρίσκει τον Μπρούνο Γκάμα), ωστόσο, επιθετικά ανέβηκε πολλές φορές. Στο 18’ γλίστρησε και δεν μπόρεσε να εκτελέσει από ευνοϊκή θέση και στο 70’ αστόχησε από κοντά. Έκανε, παράλληλα, τον Ματέο Γκαρσία, απλή αναφορά στο φύλλο αγώνα.

ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: Μέτριο σχετικά παιχνίδι από τον έμπειρο αμυντικό. Δεν εκτέθηκε από τον Γιουνές ή τον Ντιγκινί, αλλά δεν έκανε και κάτι εντυπωσιακό.

ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ: Όχι τόσο καλό ματς από τον νεαρό αμυντικό. Δεν μπόρεσε να προωθήσει το παιχνίδι από τα μετόπισθεν, ενώ αμυντικά δεν είχε πολλές επεμβάσεις.

ΠΟΥΓΓΟΥΡΑΣ: Καλή εμφάνιση από τον 23χρονο στόπερ. Έπαιξε αρχικά δεξί στόπερ και κατόπιν δεξί μπακ. Δεν είχε πολλές προωθήσεις, αλλά το πάλεψε και δεν εκτέθηκε από τον Γκάμα. Είχε επίσης μία καλή σέντρα στον Μακέντα.

ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια. Επιθετικά δεν βοήθησε πολύ. Ανασταλτικά κράτησε τη θέση του και κόντρα στον Σιώπη και τον Μπάσα κέρδισε, αλλά κι έχασε μονομαχίες.

ΚΑΤΣΕ: Ο πιο επικίνδυνος από τους χαφ. Στο 41’ ο Μενέντεθ σταμάτησε το σουτ του, που κατευθυνόταν προς τα δίχτυα και στο 62 από καλή θέση αστόχησε. Προσπαθούσε να κάνει παιχνίδι και είχε καλές και κακές στιγμές.

ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: Ο νεαρός εξτρέμ έπαιξε μέχρι και δεξί μπακ χαφ. Δεν έκανε το καλύτερό του ματς, αλλά δεν σταμάτησε να παλεύει. Είχε ορισμένες καλές μπαλιές και εκτελέσεις στημένων. Το καλύτερο το φύλαγε για το τέλος. Ευστόχησε στο 93’ στο πέναλτι με εκτέλεση α λα Πανένκα κι αυτό δείχνει την αυτοπεποίθησή του και την ποιότητά του.

ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ: Καλό δεύτερο ημίχρονο ο νεαρός μεσοεπιθετικός. Είχε μία κάθετη στον Κάτσε και φυσικά το κερδισμένο πέναλτι. Αστείρευτο πάθος από τον 20χρονο άσο του «τριφυλλιού».

ΜΑΚΕΝΤΑ: Ο Ιταλός φορ δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά. Είχε μία καλή στιγμή, αλλά ο Κουέστα του είπε όχι στο 84’. Στο πρώτο ημίχρονο είχε κι ένα εκπληκτικό τακουνάκι στον Κάτσε, ωστόσο, ο τελευταίος δεν σκόραρε. Εδωσε μάχες, αλλά ήταν καλά μπλοκαρισμένος.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΔΩΝΗΣ: Ο γιος του 49χρονου τεχνικού έτρεξε αρκετά και βοήθησε πολύ στο να έχει η ομάδα του την κατοχή και να δημιουργεί προϋποθέσεις, αλλά δεν μπόρεσε να περάσει τις σωστές κάθετες.

ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: Είχε το γύρισμα στο κερδισμένο πέναλτι του Μπουζούκη. Μία ενέργεια έκανε ουσιαστικά και οδήγησε στην ισοφάριση.

ΚΑΜΠΕΤΣΗΣ: Ο νεαρός φορ μπήκε για να γεμίσει την αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ