Αλμπάνης: «Η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση, τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Αλμπάνης: «Η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση, τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Ο Χρήστος Αλμπάνης επέστρεψε μετά από καιρό στην αγωνιστική δράση και έδειξε πεπεισμένος ότι η ΑΕΚ θα καταφέρει να επιστρέψει στα… άνω πατώματα της βαθμολογίας.

Η ΑΕΚ νίκησε μετά από καιρό στο πρωτάθλημα (2-0 την Ξάνθη), γεγονός που συνδυάστηκε με την επιστροφή του Χρήστου Αλμπάνη στην αγωνιστική δράση, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση.

Ο Έλληνας επιθετικός αμέσως μετά τη λήξη του ματς μίλησε στην κάμερα της NOVA και είπε τα εξής:

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση: «Είναι ωραία αίσθηση να γυρνάς στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν και νικηφόρο το αποτέλεσμα, οπότε διπλή η χαρά».

Για την εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στην Ξάνθη: «Είμαστε συνειδητοποιημένοι. Ξέρουμε την κατάσταση και θέλουμε να την αντιστρέψουμε. Ήμαστε αποφασισμένοι και το δείξαμε εκτός από ένα νεκρό διάστημα».

Για τα… επίπεδα αυτοπεποίθησης της ΑΕΚ μετά τα πρόσφατα αποτελέσματα και πόσο βοηθά η τελευταία νίκη: «Τον τελευταίο καιρό έχουμε χάσει την αυτοπεποίθησή μας. Είχα κάποιες κι εγώ κάποιες σκέψεις όταν είχα μια μεγάλη ευκαιρία να βάλω γκολ και την έχασα. Η σημερινή νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Όταν χάνεται ένα παιχνίδι και σου αφαιρούν και 3 πόντους, επικεντρώνεσαι σ’ αυτό και χάνεις τη συγκέντρωσή σου. Ήταν αρνητικά και τα αποτελέσματα στην Ευρώπη και φτάσαμε σ’ αυτό το σημείο».

Για το αν είναι αναστρέψιμη η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Superleague: «Δεν έχουν κριθεί όλα από τώρα. Στο παρελθόν έχει συμβεί ομάδες να έρχονται από πολύ πίσω και ξαφνικά να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ