«Πόρτα» του Μάνταλου στον Ντέμη

«Πόρτα» του Μάνταλου στον Ντέμη

Ο αρχηγός της ΑΕΚ αρνήθηκε να βγει στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στο Open.

Η ΑΕΚ νίκησε την Ξάνθη με 2-0 στο ΟΑΚΑ για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών. Μετά το τέλος της αναμέτρησης έγινε πρόταση στον Πέτρο Μάνταλο να βγει στην αποψινή εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στο Open, ωστόσο, η απάντηση του αρχηγού της ΑΕΚ ήταν αρνητική.

Ο μεσοεπιθετικός της Ενωσης έριξε… πόρτα στον πρώην παράγοντα των Κιτρινόμαυρων και αρνήθηκε να εμφανιστεί στην εκπομπή Total Football. Η πρόταση που έγινε στον Μάνταλο ήταν να κάνει δηλώσεις και να συζητήσει με τους συντελεστές της εκπομπής και δεν είχε καμία σχέση με την αντίστοιχη που είχε γίνει στον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός της ΑΕΚ δεν το πολυσκέφτηκε και απάντησε αμέσως αρνητικά. Μια απόφαση, που ήταν καθαρά προσωπική επιλογή του διεθνούς μεσοεπιθετικού.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος μπακ του ΠΑΟΚ παραχώρησε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος προσπάθησε να ρίξει γέφυρες και προς την πλευρά της Ενωσης, με την πρόσκληση που έγινε στον Πέτρο Μάνταλο. Ο 27χρονος άσος, ωστόσο, δεν ήταν διατεθειμένος να λάβει μέρος στη συζήτηση και γι’ αυτό δεν αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε από τον άλλοτε πρόεδρο της ΑΕΚ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ