Σέντερ φορ Γκερέρο και πολλές δοκιμές από τον Μαρτίνς

Σέντερ φορ Γκερέρο και πολλές δοκιμές από τον Μαρτίνς

Ο Ισπανός επιθετικός θα είναι στο βασικό σχήμα των ερυθρόλευκων, με βάση τα όσα έδειξε στην τελευταία προπόνηση ο Μαρτίνς. Πολλές δοκιμές από τον Πορτογάλο τεχνικό στον άξονα της μεσαίας γραμμής αλλά και στο κέντρο της άμυνας. Οι σκέψεις για Τοροσίδη αντί Ομάρ.

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει το απόγευμα της Δευτέρας τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη, σ’ ένα παιχνίδι που η νίκη είναι «μονόδρομος» για την ομάδα του λιμανιού. Οι πειραιώτες ολοκλήρωσαν με την κυριακάτικη προπόνηση στο Ρέντη την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση και το ευχάριστο νέο για τους ερυθρόλευκους είναι φυσικά η επιστροφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Ο διεθνής ακραίος επιθετικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου, αλλά δεν θα είναι στο βασικό σχήμα των πειραιωτών. Αναμένεται πάντως να πάρει χρόνο συμμετοχής σαν αλλαγή.

Με σέντερ φορ τον Γκερέρο

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς έχει πάρει τις αποφάσεις του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του απέναντι στον Παναιτωλικό κι αυτό που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η παρουσία του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ισπανός στράικερ θα είναι η «αιχμή του δόρατος» του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό καθώς ο Μαρτίνς θεωρεί πως ο Γκερέρο είναι πλέον έτοιμος από πλευράς δυνάμεων, για να ξεκινήσει στην εντεκάδα. Τον Γκερέρο άλλωστε δοκίμασε στην κορυφή της επίθεσης ο Πορτογάλος τεχνικός, στην προπόνηση που έκαναν την Κυριακή το απόγευμα οι ερυθρόλευκοι στο Ρέντη.

Η γνωστή τριάδα

Σε ότι έχει να κάνει με τα δύο άκρα της επίθεσης, ο Μαρτίνς δεν πρόκειται να κάνει κάποια αλλαγή και αυτό σημαίνει ότι ο Ποντένσε και ο Ναουέλ θα είναι στα «φτερά» της επίθεσης του Ολυμπιακού. Ο Μαρτίνς περιμένει πολλά και από τους δύο και δεν είναι τυχαίο πως στην ανάλυση που θα κάνει λίγες ώρες πριν από το ματς, θα εστιάσει στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του από τα δύο άκρα.

Σε ότι αφορά τον Κώστα Φορτούνη, ο διεθνής άσος της ομάδας του λιμανιού θα επιστρέψει στην φυσική του θέση, πίσω δηλαδή από τον σέντερ φορ.

Πολλές δοκιμές στην μεσαία γραμμή

Ένα στοιχείο της χθεσινής προπόνησης που σίγουρα παρουσιάζει ενδιαφέρον, έχει να κάνει με τις πολλές δοκιμές που έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού, τόσο σε ότι έχει να κάνει με τον άξονα της μεσαίας γραμμής, όσο και με το κέντρο της άμυνας. Σε ότι αφορά λοιπόν την μεσαία γραμμή ο Μαρτίνς δοκίμασε Γκιγιέρμε – Καμαρά αλλά και Μπουχαλάκη – Καμαρά κι αυτό σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος και ο Έλληνας μέσος διεκδικούν μια θέση στο βασικό σχήμα, με ίδιες πιθανότητες. Ο Καμαρά φαίνεται ότι θα είναι σίγουρα στην αρχική εντεκάδα των πειραιωτών. Αναφορικά τώρα με τους στόπερ δεν φαίνεται να υπάρχει πιθανότητα αλλαγής και όλα δείχνουν ότι Σισέ και Βούκοβιτς συνεχίζουν. Ωστόσο δεν μπορεί να μην επισημάνει κάποιος και την έκπληξη του Πορτογάλου τεχνικού, καθώς στο διπλό δοκίμασε και τον Μιράντα. Αυτή την στιγμή πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαρτίνς δεν σκέφτεται να αλλάξει τους δύο κεντρικούς του αμυντικούς, παρά την δοκιμή που έκανε με τον Μιράντα.

Σκέψεις για Τοροσίδη αντί Ελαμπντελαουί

Ένα «σενάριο» πάντως που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες είναι η χρησιμοποίηση του Βασίλη Τοροσίδη στο δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού, αντί του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Πέδρο Μαρτίνς δοκίμασε και τους δύο στο διπλό και απομένει να δούμε αν τελικά θα επιλέξει τον Τοροσίδη για το βασικό σχήμα των ερυθρόλευκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ